Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Nyhetsbrev från Sysidan.se

Hej!

Här kommer det första nyhetsbrevet från Sysidan.se. Nu är vi över 3500 medlemmar, det är jättekul! Det är härligt att se vilken kreativitet och hjälpsamhet det finns här, och fantastiskt inspirerande att se alla alster som produceras.

Gästbok
Förfrågan har kommit från flera som skulle vilja ha en gästbok i profilen, det har vi nu tagit fram så nu är det bara att skriva till varandra. Gästboken hittar du via Din sida och andra medlemmars presentationsidor.

tygerMin syhörna
Flera har också eftersökt att få veta vilken symaskin med mera som medlemmar använder och att det ska synas i profilen. Så vi har nu tagit fram "Min syhörna" i medlemsprofilen, där du som vill kan fylla i vad du använder för saker när du syr och handarbetar. Detta kan då andra medlemmar se via din presentationssida. Din egen syhörna hittar du via Din sida, och du lägger till saker i den via Produkter/Recensioner.

Sytermer
Vi har även fått förfrågan om att ha en sida för sytermer, och vilka kan bygga upp den bättre än vi tillsammans?  Vi har förberett en sida där ni kan lägga in term och egen definition/förklaring. Nu är det tomt, men med tiden blir den förhoppningsvis riktigt innehållsrik!  Till sytermer

RosenVåra regler
Det kan vara lite otydligt ibland vad som gäller på annonsmarknaden och i diskussionsforumet - detta finns att läsa om på vår lilla sida om Regler.

Upptäcker du som medlem något du tycker är fel eller inte stämmer överrens med våra regler, maila oss direkt så kan vi ta itu med det. Maila till redaktion@sysidan.se

Kalendern
Hjälp gärna till att fylla på med sömnads- och handarbetsrelaterade evenemang, utställningar, kurser mm i vår kalender. Till Kalendern

provdockaSkrivsugen?
Tycker du om att skriva och kan tänka dig att göra det på Sysidan? Du är mer än välkommen med ditt bidrag, som skall vara relaterat till sömnad och annat handarbete. Vi kan tyvärr inte ge någon ekonomisk ersättning för publicerat material, men lite "ära och berömmelse" ger det och andra medlemmar kan kommentera din artikel (om du vill).
Till Skrivbordet                 

En trevlig sommar önskar vi dig från Sysidans redaktion!
// Ulrika och Christer

Håll händerna igång!

   
   


Vill du inte ha vårt nyhetsbrev i fortsättningen kan du avbeställa det i din medlemsprofil på Sysidan.se.
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons