Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Om oss / Kontakt


Av Christer Lindh

Adress

Sysidan.se
Stora Nygatan 5, 2tr
111 27 Stockholm
Telefon 070-634 58 14
Epost: ulrika@sysidan.se

Ulrika Lindh

Ulrika är delredaktör och medlemsadministratör på webbsajten Utsidan, sköter bokföring åt ett antal företag mm. Hon har en förhoppning att även kunna lägga till "sömmerska" till listan av yrken med hjälp av Husqvarna Rose-maskinen, men . Önskan att lära sig mer samt och att även komma i kontakt med andra som syr gjorde att hon drog igång Sysidan.

Ulrika har två barn tillsammans med Christer, födda 1995 och 1998. Hon trivs bäst i skogen och gillar, precis som sin man, olika friluftsaktiviteter som vandring, paddling, flugfiske och klättring. När hon inte syr förståss...

Christer Lindh

Ulrikas man; tekniker och programutvecklare. Bygger och driver webbsajter, bla de populära Utsidan och Fotosidan. Driver egna bolaget Mainloop AB som specialiserar sig på drift av webbplatser (sk hosting) samt utveckling av CommunityLib - ett programpaket särskilt lämpat för att bygga sajter där medlemmar bidrar och interagerar. Sysidan är förståss byggt med denna teknik.

Christer har inte sytt själv sedan 70-talet då han monterade KISS-märken och sydde i en leopardfärgad ryggtavla på sin jeansjacka, men hjälper nu Ulrika med stygnsättning av brodyrmönster och annat datorrelaterat.

Thomas Althoff

Thomas är Christers kollega på Mainloop. Thomas hjälper också till med Sysidan, mest på det tekniska planet men kan även svara på era frågor runt Sysidan (sålänge det inte rör sömnad - han har dock enligt egen uppgift sytt i en skjortknapp en gång).


Fler artiklar

Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons