Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Väsktävlingen - inkomna bidrag


Av Ulrika Lindh

Tävlingen är avgjord och avslutad.

1) Väska av broderad duk

 

Det här är en väska som jag gjort av
1. En hopplöst omodern duk med yllebroderi på linne.Ett billigt auktionsfynd. Duken hade dessutom en stearinfläck som jag lyckades få under bygeln.
2. En gammal bygel i trä som jag hittade på vinden hos mina föräldrar med en ful väska i juteväv. Jag slipade och lackade bygeln.
3. Dukens mittparti blev handtag och en bit brunt linne blev foder.

4. En bit guldfärgat band pålimmat med textillim fick  slutligen dölja sömmen på insidan.

 

2) Väska till matdosan 

Det är en väska till min matdosa med plats för vattenflaska
vid sidan och ett hänge att fästa ev. nyckel i.
Den är fodrad med ett vaxduksmaterial så den ska vara
lätt att torka ur ifall matdosan skulle läcka.
På yttersidan så har jag använt två olika broderier.
Tyget är av indisk bomull.
 
3) Väska med varpmålning 


Insida 

Motivet till väskan är en varpmålning, vilket innebär att man målar på varpen innan man väver.
Banden är även de varpmålade och vävda. Till foder hittade jag ett passande tyg, sydde också en innerficka med dragkedja som passar en plånbok.

4) Maskinstickad väska

Denna axelväska har jag maskinstickat, den består av en rektangel som utgör själva väskan, den är alltså både framsida, botten, baksida och väsklock där jag plockat in ett hjärta. Axelbandet är rundstickat och är fäst från botten av väskan och går upp på sidorna. Garnet är ett grått ullgarn som jag flamfärgat själv. Knapparna är köpta träknappar och knappöglorna är stickade snoddar. Jag har tovat(valkat) den en aning i tvättmaskin efter jag stickat den, för att få den lite stadigare och tjockare.

 

5) Testväska - tovad i tvättmaskin

 

Första försöket att tova i tvättmaskin.
Väskan är stickad med 4-trådigt svenskullgarn med stickor nr 8 i dubbelstickning och har i och med det inga sömmar. Före tovningen var måtten 36 cm bred och 45 cm hög. Efter tovning 30 cm bred och 28 cm hög. Inuti har den en ficka med blixtlås och en ficka för mobilen. Fodret kommer från en madrass som min mamma sydde på 50-talet och som jag nu sprättat sönder och tagit tillvara tyget ifrån. Väskan knäpps med en magnetknapp.

6) Grön väska 

En väska sydd av en kasserad duk och en gardinbit som blev över när jag sydde gardiner.

7) Väska 


Väskan jag har sytt är till min sambo som älskar tv-spel och Nintendo, speciellt gamla NES.
Den är helfodrad med två fack och lagom stor att få ner två pärmar i, ett krav från sambon så att han får med sig alla saker från och till jobbet. Broderiet är taget från sk. sprites från super mario och broderat på mellanaida.

8) ShoppingväskaDet här är alltså en shoppingväska jag sytt nu lagom till att jag flyttar hemifrån. Tanken är att jag ska använda den när jag går och handlar mat. Med tanke på allt prat om miljön tycker jag att det är viktigt att alla drar sitt strå till stacken och en sak man kan göra är att inte köpa kassar varje gång, utan att ta med sig en egen! Och då kan man ju se till att ha en snygg kasse att ta med. ^___^
Insidan har jag fodrat med plast/vaxduk för att förhindra eventuellt spill som gör fläckar på tyget.

9) Väska 

Detta är en väska som man viker ner överdelen för att stänga väskan, jag satt i en tryckknapp för att stänga till! Jag har gjort vissa partier med flätatde  tygremsor!
 
10) Skolväska 2007/2008 

Min skolväska 2007/2008. Sydd med flera fack för prylar man behöver, saknade dock hållare till colaflaskan :)
 
11) Kittyväska 
 
 
Rund väska som är sydd i lila bomullstyg och jag har använt strykstenar till mönstret, som jag ritade av från min dotters tröja.
Jag använde mörklila stenar till kontur och ögon, turkos till blomman och röda till nos och inne i blomman.
Inuti finns det 1 mobilficka och en ficka med blixtlås.
 
12) Väska "Vackra Vera"
 
 
 
Min stil är romantisk! 'Vackra Vera' är sydd i quilttyger, och dekorerad med ripsband, spetsdukar och knappar. På ena sidan sitter många knappar tillsammans i ett ruter-mönster, och på den andra sidan en tyg-jojo med en knapp i mitten. Spetsdukarna är köpta på Indiska och ituklippta. I övergången mellan de olika tygerna har jag sytt en dekorativ söm ovanpå skarven. Handtagen är metallbågar som man själv trär pärlor på (Panduro). Jättebra att kunna matcha handtag till ett visst tyg! Vera stängs med ett magnetlås i överkant. På insidan finns många småfack. Som mellanlägg har jag använt Fast2Fuse. Hon är ca 40 x 26 cm, och är en egen modell.
 
13) Väska 
 
 
Detta blev min nya väska när den gamla gick sönder. 
 
14) Väska

 Bidrag borttaget på medlems begäran.
 
15) Bulldog väska


En handväska gjord av kraftig gråblå canvas och fodrad med grönt mönstrat bomullstyg. Inuti finns en ficka för busskortet och en rem med karbinhake så jag lättare ska hitta nycklarna. Om jag behöver ha händerna fria så kan jag fiska fram två korta remmar med bältesspänne på och på dem sätta fast en axelrem.
 
För att få stadga är det dekorgummi mellan tyglagren, tunn i sidorna och tjock i botten, och i handtagen finns dessutom en smal stålpinne så att det går att bära utan att väskan sjunker ihop. 
 
Eftersom hösten närmar sig så ritade och stygnsatte jag en söt liten bulldog som jag maskinbroderade på båda sidor med reflextyg i botten.
 
16) Jeansväska 
 
 
Väskan är sydd av avlagda jeans och bomullstyg. Jag har använt mig av fransteknik på några av lapparna.
 
17) Väska i bomullstyger 
 
  
 

Väska sydd i bomullstyger. Tre stora fack inuti och ett blixtlåsfack bak. 
 
18) Axelväska 
 
Det var en väska som var populär som skolväska och funderade mycket bra till detta. Jag älskade boutiq Margos affär vid Sergelstorg som var en av de trendigaste vi hade under 70-talet. De hade en sådan häftig påse med alla möjliga färger - jag till och med sparade denna varupåse till ganska nyligen. Nog om det, men inspirerad blev jag dock.
Inte hade jag någon brodermaskin på den tiden så mitt emblem är sydd efter alla konstens regler med att öka och minska zigzagen efter hur mönstret skulle formas fram. CHO mina initialer. Färgerna består av snedslåband och jag tömde nog hela lådan hemma av alla små snuttar.
 
Axelremmen innehåller inte något stelt material för att få hårt axelband utan det är tjock vlisselin emellan två bomullsband som är ihopsydda. Den har ändå hållt i 25 år. Inte finns det någon vildona mellan lagren av tyg, nä det superstelt mellantyg som man stofferade fast på kappor/kavajer för att de skulle hålla formen runt krage och slag. Att detta material var så hårt så att väskan slets inifrån rakt igenom snedslåbandet som, sedan hela härligheten är kantad med.
 
Denna väska blev mycket använd och jag fick många härliga kommentarer från folk som såg den och du må tro att jag blev förvånad när min nu 22 åriga dotter började använda den som skolväska. Hedrad - jo det stämmer nog.
 
19) Jeansväska 
Väskan är gjord av 2 par jeans som jag klippt i rutor och broderat på.
 
20) Flowerbag 

VäskanInuti och bak
 
Detaljer

Total materialkostnad: Under hundralappen.  Det mesta av materialen är loppisfynd, inklusive skinnet till handtagen. En rymlig väska med 3 fack på insidan; två mindre fack för mobil och nycklar  samt ett större för till exempel tågbiljetter eller anteckningsblock. Det större facket på insidan försluts med en knapp som jag inte sytt dit än, skäms på mig. Utvändigt har den två puffiga fickor på sidorna samt ett stort på baksidan för till exempel tidningar eller kollegieblock.
Det svåraste med väskan var nog blomman, tätt åtföljt av handtagen.
Jag trodde knappt vilken tur jag hade när jag hittade de här två tygerna i samma korg på loppiset, jag visste på en gång vad jag ville göra. Självklart kräver en ny handväska att jag också syr en ny sminknecessär och plånbok också...
 
21) Väska 
 
Denna sommar sydde jag en axelremsväska enligt bifogad bild.
Måtten är ca 30 cm bredd och ca 35 cm djup.
Jag är mycket förtjust i Stig Lindbergs tryck, bl a detta som heter pottery.
Hade köpt en bit tidigare av detta tyg och sytt en kudde av men fick några bitar över.
Så hade jag också ett par mörkgrå kasserade jeans så nederdelen av jeansens ben fick bli stomme till väskan.
På den sydde jag fast 2 bitar med pottery-trycket på fram- och baksida.
Jeansens bakfickor satte jag som fickor inuti väskan- så man kan sortera väskinnehållet lite och som stängning av fickorna sydde jag tryckknappar
- så inte allt hamnade i fickorna.
Som axelrem hade jag ett flätat skärp liggande (inköpt på Erikshjälpens second hand-affär i Rättvik för 5:-) Det passade bra i färg till trycket och jag satte fast det med ett par gamla nyckelringar.
Bra att ha lite gammalt "skrot" liggande när man vill göra en väska!
 
22) Jeansväska
 
 
Väskan är sydd av gamla jeans och motivet är gjord i paper piecing. Har frihandskviltat väskan. Har inte haft något mönster utan det är helt min egen design.
 
23) Resväska


Insidan


Ficka
 
24) Knappväska 

Ett par långbyxor och nästan alla röda knappar i knapplådan fått nytt liv i denna väska.
 
25) Axelväska
 
Jag har ritat modellen själv, sytt väskan i vitt och svart canvastyg, döskallen är ritad i Illustrator och screentryckt för hand. Inuti finns mobilficka och ficka med dragkedja.
Handtagen är vanliga spännband.
 
26) Väska
 Jag är väldigt väsktokig och kan inte låta bli att sy massor av väskor. Detta är det senaste alstret. Mönstret kommer från Astitchahalf. Fram-bak-och sidstycken består av 8 delar,var och en av dessa delar tog 3,5 timmar att sy. Botten består av två delar som ej tog så lång tid. Jag modifierade mönstret litet och gjorde två fickor på insidan för mobil och nycklar etc.”Flärpen” att stänga med är från ett ”gratismönster”
 
27) Grön väska 
Det är en stor väska/resväska med paspoaler och blixtlås. Den är helfodrad med en ficka inuti. Kraftigt bomullstyg som yttertyg och tunnare bomull som foder. Mått 60x40cm.
 
28) Citronväska 
Väska sydd i ett återanvänt 70-talstyg i bomull. Invändigt är väskan fodrad med en linneväv i offwhite.Två stora fickor och en mobilficka invändigt sydda av "citrontyget". Måtten är ca 57 cm bred på det bredaste stället och ca 36 cm hög. Handtagen är avtagbara ifall man behöver tvätta väskan. Det är bambuhandtag.
 
29) Handbag 

 
 
Väskan är sydd i svart markisväv och med ficka i velour. Det mest för jag ville testa om det gick att använda velour på en väska. Inuti är den fodrad med bomullsväv och har två fasta fickor och en löstagbar påse till mobilen (liten nödlösning efter att väskan var klar och jag ville ha en liten plats för mobilen ändå).
Mönstret är eget och måtten 25cm hög, 30cm bred och 15cm i botten. Väskan stängs med en kraftig dragkedja.
 
30) Bag för kort resa 
 
En fodrad bag i lagom storlek för en kort resa.
Innerficka för småsaker.
Varit noga med färger.
 
31) Väska
 
 
 
 
Mönstret har jag gjort själv. neonrosa stjärnorna har jag tryckt till själv, samt färglagt några blommor i fodret med rosa. Fack för kamera, mobil o plånbok fram. en ficka med dragkedja bak. Bandkantade sömmar runtom hela väskan.
 
32) Väska
 
 
Denna väskan är gjord av en stuvdit röd/svart randig manchester som jag hittade på loppis. Det var mer ett "får se om det funkar" projekt. Lite klurigt att sy ihop alla bitar men det gick och snygg blev den ju oxå. Gillar den starkt. Finns även ett innerfack med dragkedja.
 
33) Väska
 
 
 

Tidigt i våras lovade jag äldsta dottern att sy en väska åt henne. Ett Marimekko tyg i hennes favoritfärger inhandlades. Hon fick komma med förslag på modell, vilket blev en bild på en skinnväska, kanske från en nät-sight. Det blev ett litet huvudbry då jag inte hade något mönster eller sömnadsbeskrivning, men nu är den klar.

Ovanstyckena har vliselin på både ut och insidan, för att stadga upp toppen. Sen sydde jag samman dem med blixtlåsen. Den skulle vara osynlig från sidan, vilket tog längst tid på hela projektet, både att tänka ut och sy. Dekorsömmen vid ena sidan av toppen, nära blixtlåsen fick jag sy för hand. Väskdelen har fyra veck på var sida och är därför endast stadgad med mjukt vilselin.  På framsidan finns en blixtlåsficka och Marimekko namnet från tygets stadkant. På Stoff och Stil hittade jag en billig stuvbit, mjuk och fin i vitt. Trodde det var vaxduk men det var mörkläggningstyg. Passade ypperligt till foder för att även ge den lite skydd mot väta. Mot det vita passade det bra med fickor av Marimekko tyget, bl.a. en mobilficka. Av stadkanten där resten av texten fanns, gjorde jag ett band med karbinhake (från ej använt, avklippt reklamband) till nycklar. Fodertyget använde jag även i axelremmarna för att göra dem starkare. Ett par D-ringar fastsydda med dubbelt tyg på väskans överdel, fick bli både dekoration och remmarnas fästpunkter.

Jag har försökt göra väskan hållbar genom t.ex. dubbla sömmar i sidfickan (då de alltid går sönder i mina köpta väskor) men även fodret och ytterväskan har dubbla sömmar. Väskan liknar inte sin förebild i mycket, men har gett mej mycket insikt i planering och färdigställande av en väska. Och när dottern fick den igår blev hon väldigt glad!

34) Väska av ett par shorts

 
 
Detta är en enkel shoppingväska gjord av ett par shorts, och en bit tyg som ska sybolisera en skjorta upptill.
Shortsens fickor används som fack för t.ex. nycklar,börs när man handlar, handtaget tog jag från en väska jag hade sen tidigare.

35) Datorväska
 
 
Sydde en datorväska till min syster.
Insidan är av canvas för extra stabilitet och hållbarhet.
Den är sedan fodrad med skumgummi så datorn inte ska skadas. Utvändigt använde jag mig av ett lager canvas, och sedan ett bomullstyg mest för syns skull. Har även ett lager PVC-plast som skyddar mot väta.
Enkel stängning med kardborre band. Ficka på baksidan för lite småsaker.

36) Väska
uppifrån med stängning av väskan
 
väskan frammifrån med paljetter och allt
 
väskan underifrån med guldkanter
 
närbild på insidan väskan, fodertyget: en ficka med guldkant och öppningen/stängningen
 
andra sidan insidan väskan, fodertyget: två fickor med "osynlig stängning"
 
Jag har gjort designen till väskan själv och hade väntat flera år innan jag kom på vad jag skulle göra med det underbara tyget som jag använde. Det är ett kinesiskt tyg med drakar och fågel fenix. På framsidan har jag sytt på guldpaljetterna som ett slingrande vatten, passar utmärkt när det känns lite asiatiskt. Som fodertyg inuti väskan använde jag ett mörkgrönt silkestyg.
Väskan är helt fodrad och stabil. Som alltid satte jag även i en karbinhake för att hänga nyckel på.

37) Säkerhetsväska
 
När jag skulle till USA (och bl.a. New York) i början av sommaren tänkte jag mig att jag skulle sy en ordentligt säkerhetsutrustad väska tills dess för att försöka eliminera alla risker för att bli bestulen av en väsktjuv.
- Om någon försöker sticka ner handen har jag först ett lock och sen en trög dragkedja.
- Om någon försöker skära av axelremmen och springa iväg med väskan har jag satt fast en karbinhake på baksidan som man färster i skärphällan på byxorna.
- Om någon försöker skära upp väskan underifrån för att trömma ut innehållet den vägen har jag sytt små hällor på insidan av väskan som man kan fästa allt man har av värde i med hjälp av snöre, detta ser också till att ingen kan plocka upp något ur min väska utan att det sitter fast.
Det var ingen som försökte sno min väska eller någonting ur den när jag var där, men jag slapp i alla fall oroa mig.
Väskan är sydd i blommigt manchestertyg med ett prickigt foder i college-tyg (har tyvärr ingen bild på insidan).

38) Korsstygnsbroderad väska

 
 
 
Denna väska är broderad i korsstygn efter ett Eva Rosenstand mönster och istället för en tavla, så gjorde jag en väska. Baksidan är ett tyg jag haft sedan länge. Handtaget är virkat. Fodret är ett gammalt lakan.

39) Picnicväska
 
 
Detta är en Picnicväska.
 
40) Väska
 
Jag har använt mönstret för Fruntimmersväskan och den var mycket rolig att sy.
 
41) Japanväska
 
Jeg har syet denne taske i Japansk Foldeteknik, firkanterne er 14 x 14 cm, den er foret indvendigt og der er to lommer inden i tasken til pengepung og til mobiltelefon. 
 
42) Väska i japansk vikteknik

 

Jag blev bjuden på bröllop till min väninnas dotters bröllop, så hade jag en röd klänning, och sydde denna väskan som matchade precis den röda färgen. Den är sydd i japansk vikteknik, en liten magnet är fäst under en knapp som håller locket.

43) Rund väska

Väska i grönt linne.Foder i bomullstyg. Dragkedja upptill. Broderi "freebees".  

44) VäskaVäskan är gjord av mig och min mamma. Jag har ritat och sytt och min mamma har varit snäll och broderat. Det är väska med ett innertyg som lätt kan tas ut för att tvättas, vilket jag saknar på mina andra handväskor. Jag har även satt namn på fickorna, Mobil, Läppglans, Penna och Nycklar
så att det ska vara lätt att hitta i väskan, just dessa saker är det jag alltid letar efter när jag ska hitta i sin handväska.

45) Stickad väska

Mitt bidrag till väsktävlingen. Stickad i bomullsgarn och effektgarn. Kortvarv och tappade maskor.

46) Jeansväska av jeans och gammal klänning

Väskan är gjord av sonens jeans och handtagen är benen som jag flätat, fodret är en av mina gamla klänningar. Så det hela blev en återanvändningsväska.

47) Maskrosväska

 

Min favoritväska, sydd av restbitar i linne, quiltfodrad och med kraftig botten. Broderiet en maskros vars frö flyger iväg och i varje ”frötuss” finns en liten Swarowski-kristall som glittrar till i dagsljuset.(syns inte i bild)

48) Bag

Detta är en bag som jag använder till jobbet för att ha bl a matsäck och skor i. Måtten är ca 45x35x9 cm. Jag har gjort en ficka på framsidan med dolt blixtlås för att inte förstöra pusselmönstret. Tygerna är endast från min låda med tygrester efter sömnad.


49) Nallehusväskor

Jag har sytt två nallehus-väskor till min dotter och hennes kusin. I husen så är det en bild på flickorna i en guldram. Ett nedfällbart bord med vaxduk, en klocka, och en trevlig liten växt. På utsidan av husen så är det ett träd, en stege och fågelholk, och givetvis ett fönster så att nallarna kan se ut på de fina blommorna.Taket går att öppna på ena sidan med två dragkedjor.
Idén kommer i från tidningen "Allt om handarbete."

50) Handväska och axelväska i ett

Denna väska kan bäras på olika sätt. Man kan ha den som axelväska och även som en handväska. Handtagen kan dras in från insidan och sedan dras ut igen. I botten på fodret finns ett blixtlås som gör att man kan dra in handtagen. Axelremmen sätts fast med karbinhakar. Mobilficka och en ficka med blixtlås finns på insidan. Grundmönstret är från stoff och stil.

51) Rund väska

En rund svart/vit väska. Inuti finns fyra mindre fack för småprylar.

52) Skötväska

 

När jag fick mitt första barn hade min mamma sytt den klassiska skötväskan med skötdyna i mitten. Jag gillar modellen, men den är ej så praktisk, då den är gjord i Indisk bomull. Regnade det ute fick jag ha den i en påse under vagnen. Nu har jag sytt en likadan fast i vaxduk. Det prickiga tyget känns helt rätt till en skötväska. Lagom barnsligt och kul med färg. Dynan är inplastad och avtagbar för lätt rengöring. Den har fyra fack invändigt för kläder, blöjor, våtservetter och vällingflaskan.
 
53) Jeansväska
 
 
 
 
Jag har en idé, att varje sommarlov sy en ny arbetsväska till kommande läsår. Makens jeans blev lämplig storlek. Tyget är ju tåligt och många användbara fickor ingår. Till foder använde jag en avlagd gardin från dotterns fönster. Jag cyklar till jobbet i alla väder och syr därför ett regnskydd inuti väskan, att lägga över böcker och pärmar i händelse av regn eller snö. Skyddet är fodrat med impregnerat vindtyg. Jag har lagt några veck mot den förstärkta bottenplattan för att få en bylsigare, rymligare modell.

54)  Skötväska


 

 

Den här skötväskan gjorde jag till min kompis när hon hade fått sin lilla flicka. Mönster och sömnadsbeskrivning kommer från ”Allt om handarbete”, något nummer för länge sedan! Väskan är gjord i ett roligt, färgglatt bomullstyg, röd flanell, vit plastad frotté och så är det vadd mellan bomullstyget och flanellen. För att få stabilitet är det plexiglasstavar i ovan- och nederkant. När man har väskan utfälld så har man fyra fack för kläder, blöjor m.m. Fickan i locket är fodrad med det färgglada bomullstyget. Den plastade frottén fästs med tryckknappar, vilket gör den lätt att rengöra. Dessutom går det smidigt att ha extra underlägg med plastad frotté.

55) Jeansväska

Min hobby är att sy väskor av gamla jeans och mitt bidrag till väsktävlingen är den senaste jag sytt. Jag sprättar jeansen för hand för att få med alla färgskiftningar som finns och på så sätt skapa en mer "levande" väska.  Väskan är fodrad  med batikfärgat  foder och har två fickor - 1 för mobil.

56) Yogamattaväska

Jag bidrar med min yoga-matta-väska! Den är sydd i vaxduk, har dragkedja och en rem så jag kan bära den över axeln.
 (Logga in för att skriva en kommentar)
2016-08-29 17:42   Ulrika Lindh
De här väskorna kom in som bidrag i en väsktävling vi hade 2008, så det är medlemmarna på Sysidan som sytt dem, en del kanske efter mönster, andra efter eget mönster.
 
2016-08-29 16:37   Ingela Gunnarsson
Hittade dessa väskor nu :) Flera år efteråt. Men så otroligt vackra <3
Finns det mönster till dem?
Hoppas du fortfarande syr :)
Kramar :)
 
2008-10-03 08:47   Lotta Wallin
Åh vilka fina väskor.Har ingen favorit, men blir själv inspirerad att skapa någon väska. Tack alla för inspiration!
 
2008-10-02 20:47   @enga s
Många finfina bidrag! Maskrosväskan blev min favorit, kanonsnygg!
 
2008-10-02 15:58   Barbro Hedsten
Synd att det inte går att se alla väskor. Ungefär hälften går ej att öppna. Hoppas att det bara är jag som har detta problem
 
2008-10-01 15:51   Ingrid Wester
Så var ännu en tävling till ända. I den här väsktävlingen blev det 56 bidrag. Det tycker jag är helt fantastiskt, vilken kreativitet!!!
Det måste vara jättesvårt för juryn att välja av alla dessa.
 
2008-09-29 22:48   Carina Rönnbäck
Nr 37 är min favorit. Egen design, att kunna konstruera efter behovet som finns, är ju styrkan med att kunna skapa själv. Ursnygg dessutom!
 
2008-09-24 08:39   Ingrid Wester
Din väska är riktigt fin Mia, det var ju synd för det står tydligt och klart i reglerna att bilden inte får vara publicerad tidigare på sysidan inte förrän tävlingen är avgjord. Det blir säkert fler tävlingar senare oxå./ Ingrid
 
2008-09-23 15:26   mia v
visste inte att man inte fick publicera bilden efter att den kommit med här!!
spelar ju ingen större roll ändå då min väska knappast kommer att vinna.
//31
 
2008-09-20 20:41   Avslutat Medlemskap
Väska 31 måste diskas då den är publicerad redan på sysidan.
 
2008-09-17 10:39   Lena Talback
Nr. 23 och nr. 39 är mina favoriter!
 
2008-09-13 19:23   Tess Helén
Nr 39 vilket fiffigt picnic väska har dykt upp och blir absolut en av mina favoriter.
TESS!
 
2008-09-09 14:49   Yvonne Fermell
Väska nr:39 tycker jag var fräck.Läcker design.
 
2008-09-09 12:46   Jenni Winqvist
Jag röstar på nr 39. Mycket fin och praktisk picnic väska.

;))
 
2008-09-07 23:39   Tess Helén
Nummer 17 och 33 är mina favoriter fast alla är ju fina och ger mycket inspiration till kommande väskprojekt.Önskar lycka till åt er alla som deltar i tävlingen.
TESS!
 
2008-09-03 15:36   Päivi M
25an eller 31an är i min smak... =)
 
2008-08-27 17:30   Birgit Z
Min favorit har kommit!
Helt underbar i färg och form!
Nummer 33!!!!!!!
 
2008-08-22 22:21   s findahl
Nummer 21 är min favorit. :) Läckert med skärpet som axelrem!
 
2008-08-22 08:52   malin stenberg
Heja Bulldogväskan!
Inspirerande, nyskapande och så estetisk!
 
2008-08-21 12:58   Julia L
finns helt klart nya favoriter nu!
 
2008-08-21 12:56   Katarina Funning
Vad många fina väskor!
 
2008-08-11 21:45   Margareta Engdahl
resväskan nr 23 skulle jag gärna äga. :-)
 
2008-08-03 15:21   Lena Akterhall
Nr 7 var min favorit:)
 
2008-07-30 07:46   Maria Thorbjörnsson
Given vinnare n:r 17-Superb!!!
 
2008-07-27 09:32   malin lundström
Tycker ju alltså att nr 15 ska vinna ;)
 
2008-07-27 09:31   malin lundström
Nummer 15 e såååååå snygg!! vill ha och vill kunna göra ;)
 
2008-07-22 16:35   Julia L
7 och 15 klara favoriter i min bok!
 
2008-07-22 16:35   Julia L
7 och 15 klara favoriter i min bok!
 
2008-06-29 01:32   Yvonne Peelen-Pel
Jag gillar nummer 2 och 7 mest. genomtänkt och speciell nr.7 passar till både män och kvinnor.
Nummer 2 får en 4 och nummer 7 får en femma.
Resten tycker jag är säker värd en 3.
 
2008-06-29 01:27   Yvonne Peelen-Pel
vackert gjort men gammalmodig
 
2008-06-27 19:46   Agneta Grenfeldt
Väska nr 1 och 5 är verkligen fina.
Agneta Grenfeldt
 
2008-06-24 14:12   Pia Trygg
Många snygga väskor, men nr 1 och 5 är mina favoriter. Himla snyggt med madrassfodret i bidrag nr 5.
 
2008-06-23 16:46   Karolina Broberg
Väska nr.5 är absolut min favorit!
 
2008-06-22 22:11   Sarah Nakiito
jag gillar både nr 2, 5 och 6. Men ja, jag ÄLSKAR väskor. Så denna tävling är helt fantastisk.
 
2008-06-19 19:24   Sia 7
Nr 1 är min favorit!
 
2008-06-19 14:24   EVA DAHLGREN
Bidrag nr 3 den är underbart fin och välgjord mycket jobb med tyget och underbart välgjort även det.
 
2008-06-09 20:51   Theresa L
Den översta väskan av broderad duk tycker jag är fin. Modern och med broderi som är så populärt. Kanonsnygg helt enkelt! De andra väskorna är också fina men den här är det något extra med!
 
2008-06-09 09:33   Birgit Z
Oh, vilka snygga väskor, här får man verkligen inspiration!!!!!
 
2008-06-04 13:21   Laila Johansson
Mycket vackra och praktiska väskor.
 

Fler artiklar

Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons