Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Quilttävling


Av Ulrika Lindh

Nu är det dags för tävling igen, denna gång blir det quiltteknik. Hopsydda lappar med vadd emellan. Gör något som går att använda i kök eller matrum och skicka ditt bidrag till ulindh@sysidan.se

Sponsrar med förstapris gör Solbrodyr andrapris är ett häfte "Färga batik i mikrovågsugn" av Sissi Goodman

ReglerTävlingen är öppen för Sysidans medlemmar, ett bidrag per tävlande får skickas in, det får vara något som du gjort tidigare och har publicerats på sidan. Bilden ska vara max 400*400 pixels stor och i jpg-format. Märk brevet med Quilttävling.

Skicka ditt bidrag senast den 10:e juni till ulindh@sysidan.se

Det här håller min dotter på att göra av lappar just nu, den är inte quiltad, det ska bli en kudde när det blir klart. Baksidan har hon just börjat med där ska alla lapparna vara broderade, så där får jag vara med och hjälpa till. Det är kul att göra saker ihop med sina barn!Lycka till!(Logga in för att skriva en kommentar)
2007-06-18 15:55   Linnea Hemmälin
Hur går det med tävlingen egentligen??
Eller är den nerlagd?
 
2007-03-29 14:52   Ulrika Lindh
Oj ja nu blev det lite otydligt, men jag menar quiltteknik precis som Alvan skriver, jag tog bara vår lilla lappsömnad för att få en färgklick med på sidan, tänkte inte på definitionen där. Ska förtydliga i tävlingstexten också.
 
2007-03-24 17:14   Maria Socktrollet
Jag håller med Cecilia Alvan!
Det är olika tekniker som ofta blandas ihop, så en defenition av vad tävlingen handlar om vore bra.
 
2007-03-23 12:24   Cecilia Alvan
När du skriver quiltteknik vad menar du egentligen? För mig är quiltning när man syr ihop två tygstycken med vadd emellan på ett dekorativt sätt. Men eftersom du visar en bild på lappteknik så undrar jag om det är det du egentligen menar? Det är så många som sätter likhetstecken mellan dessa tekniker men för mig är det helt olika saker även om de väldigt ofta andvänds ihop.
 

Fler artiklar

Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons