Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

God fortsättning på 2007 och lite nyheter


Av Ulrika Lindh

Det är alltid skönt när man kommit över nyåret och ett nytt år ligger alldeles obrukat framför ens fötter, samma tankar har slagit mig många gånger att "i år då ska jag minsann göra det och det..." det är allt möjligt man tror sig hinna med, men det brukar inte gå så bra. Numera planerar jag inte så mycket då blir besvikelsen inte så stor över allt som inte blir gjort.

Christer som sköter den tekniska biten har fixat några saker från önskelistan på Sysidan, bevakningen i forumen fungerar nu, du kan göra en kompislista samt få bilder på profilsidan. För att lägga upp dina kompisar sök upp medlemmen genom medlemssökningen och på deras sida finns länken "Lägg till i kompislista", klicka där och du får en direktlänk till den medlemmens sida från "Din sida". Därmed ser "Din sida" lite annorlunda ut vilket du säkert redan märkt. Utvecklingen står aldrig still, det kommer säkert mer under året.

Tävlingar kommer vi att ha fler av, sponsrar med priser gör Solbrodyr, glöm inte att du som Sysidanmedlem har rabatt när du handlar där.

Du som känner dig sugen att blogga kan få testa det på Sysidan, du bör då ha ambitionen att skriva ganska kontinuerligt kanske varannan till var tredje dag, maila till mig så ordnar vi det. ulindh@sysidan.se

Med detta önskar vi på redaktionen en god fortsättning på det nya året! Håll händerna igång!(Logga in för att skriva en kommentar)

Fler artiklar

Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons