Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Monkans syblogg

Syr periodvis mycket. Och däremellan lite... Ibland uträttar jag storverk i syrummet och ibland blir det en hat-hög på golvet! Och nu...får ni följa med!

Sjuk

Jag har legat sjuk. Har fortfarande hosta men visst är jag på benen nu? Tror det, men fy vad kondisen sackar efter!

Ska inte jobba förrän på tisdag så vad vore bättre än att kliva in i syrummet - det är ju inte så konditionskrävande och jag sitter upp.

Men...jag nästan vänder i dörren. Hur kan det bli så stökigt? Strykbrädan är full av katthår - älsklingsplats - och det som låg på brädan har egot (katten) helt sonika puttat ner. Snygg hög på golvet av halvfärdig tröja, strykduk, måttband, nålask (åhh!)...vid symaskinerna ligger olika högar av mönstertidningar (sjukläsning), ärmarna till tröjan på golvet, lite lösa mönster och några syaskar.

På golvet framför min tyghylla ligger ett par nedramlade tyger (katten igen?), mösterrullen har ramlat omkull (om det var katten igen, hoppas han blev rädd!) och...ja, rörigt är det ialla fall och i vilken ände ska jag börja?

Det är då jag går till datorn och loggar in mig på sysidan! Upptäcker bloggen, registrerar mig och skriver. Välkomna att följa mig i mitt syrum. Lite periodare är jag med min sömnad - ibland syr jag vansinigt mycket och ibland ligger mina halvfärdiga plagg där i veckor och väntar...så bloggen blir väl efter det antar jag, allt eller inget...

Projekten här hemma i vårt hus kommer snart att inbegripa en stor hall- och köksrenovering så det finns en liten risk att syrummet hamnar i skymundan då. Men än har vi inte börjat riva.

Ja, det är väl bara smyga tillbaks till syrummet då. Städa var det visst...

Inlagt 2010-04-04 11:20 | Läst 3250 ggr. | Permalink
Kategorier:
Övriga saker 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2010-04-30 20:00   Anne-Lie ******
Ja röran i syrummet har jag också, men inte sjutton kan jag skylla på katten! Vad skönt det känns när det är städat, sedan uppträder röran igen. Med flera projekt på G samt även stryktvätt!
 
2010-04-05 22:24   Bodil N
Välkommen som bloggare på Sysidan! Skönt att du börjar bli frisk igen. Vilken rackarns katt du har, han städar väl efter sig hihi. /Bodil
 
2010-04-05 09:44   Bibbi Eliasson
Hoppas att du mår bättre nu... det är ju pest att vara sjuk speciellt i influensa!!
Jag bli lite glad över att jag inte har nån katt när jag läser dina rader. Men hår i massor finns det här också tidvis efter hundarna... men tygerna får vara ifred likså de andra grejorna som ju ligger lite varstans i mitt kombinerade sy och sovrum. Det blir ju stökigt när det är "syperiod" och det får vi nog leva med... vi sygalningar!!
Jag har inte tittat närmare på den här bloggen förut så det är nytt för mig med. Lycka till!
Krya på dig och ta vara på de ljusa dagarna
/Bibbi
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons