Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Lisbeths blogg

Bloggen kommer att handla om sömnad, det är mitt största intresse, men också lite av vardagen och livet i allmänhet.

Hemma från Skiathos

En vecka på ön Skiathos bland Greklands alla öar har gjort gott. En vacker ö med härliga badstränder. Vi solade och badade i strålande sol, en dag var det lite molningt, då passade vi på att ta hyrd vespa upp i bergen, fantastiska vyer. Vi hittade en restaurang med mycket god mat, vällagad och smakfull, trevlig personal och rimliga priser, Nikos restaurang, ligger på paradgatan i Skiathos stad.

Kilona har ökat en aning men det får jag jobba ner, bl.a. ikväll då Linedansen börjar. Kursen startade egentligen förra onsdagen men då var vi i Grekland så jag får hoppa in på andra kurstillfället. Danserna de lärt ut är The Spirit Moves och Kick Around, kvällens dans ska bli Rhytm Rock.

Det har inte blivit någon sömnad dessa två dagar, det har blivit tvätt, tvätt, tvätt, en himla massa tvätt. Även tyger har jag att tvätta, det låg ett paket från USA när jag kom hem.

Jag ska ha födelsedagsfest på fredag kväll, så imorgon blir det spisen och ugnen som får gå varma. Jag köpte en kokbok i Grekland, "The Best Traditional Recipies of Greek Cocking, 221 recept, till fredag ska jag prova Moussaka. Texten är på engelska men det ska nog gå bra.

Nästa vecka är helt fri från åtaganden, förutom tandläkarbesök, så då blir det tid till sömnad.

Ha det bra

Lisbeth

 

Inlagt 2007-09-26 16:28 | Läst 6312 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
2007-09-28 10:34   Lisbeth Jönsson
Det fanns inte mycket sytt hantverk men några få butiker fanns där. Det var virkade dukar och en del sydda heminredningsdetaljer. Jag var också inne i en antikaffär, gillar också gamla saker och möbler med historia. Jag fick ny energi och nya ideér, såg en underbar tavla, målad, men i min tanke blev det en sydd quiltad tavla. Underbara handgjorda glasskålar och en keramikverkstad besökte jag. Vackra dörrar i gränderna gav mig ideér. Så efter helgen är det dags att sätta igång, denna helg går åt till gäster och födelsedagskalas.
 
2007-09-27 17:09   Ulrika Lindh
Grattis! Låter härligt att koppla av i Grekland! Fick du någon sömnadsinspiration där, såg ni mycket hantverk?
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons