Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Blogginlägg


Sida: Första Föreg. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 56 Nästa Sista 

Nytt från symaskinen

Nostalgikudde! Denna kudde har jag broderat i min symaskin med 33 färger och 45157 stygn. Det tog sin lilla tid....... läs mer..

Nya tyger

Jag var på Sy- & Hantverksfestival i Älvsjö i lördags. Köpte inte så mycket med det blev några fina trikåtyger som fick följa med hem. Det här tyget visste jag direkt vem som skulle älska det. Nu ... läs mer..

Alla Hjärtans Dag 2017

Små sminkväskor med Nalle och hjärta. läs mer..

Alla Hjärtans Dag 2017

Detta tallriksunderlägg gjorde jag åt min väninna till Alla hjärtans dag! läs mer..

Det blev ett pennfack!

För lite sen sydde jag ett par "lappar" med rolig flätteknik. Jag visste inte riktigt vad jag skulle ha dem till. Men nu har jag sytt ett pennfack till min dotter. Hon kom och visade ett köpt ... läs mer..

Purple tentacle

Purple tentacle är en figur från ett gammalt datorspel, Day of the Tentacle. Han har fått storhetsvansinne och skall ta över världen. Jag har honom som avatar (bild) i ett system på jobbet och när ... läs mer..

Klar

Ja då var denna klar kommer fler......... läs mer..

Dubbelstickning

Nu är jag nästan klar 260x2 maskor x460 varv Mått ca B:130xH:150 cm Stickad i Marks Nissegarn Får frågan ibland om den är maskinstickad och det är den inte 345 varv utav 460 320v 180v läs mer..

Lusekoftan

Förra året skulle jag tvärsticka en lusekofta tiannal min man i julklapp. Såklart det var omöjligt att hinna på en månad. Ett helt år har det tagit. Nu är den klar och jag kan gå vidare. Jag har lärt ... läs mer..

Nytt År 2017

Nytt År 2017, och så har 2 st pokemonkuddar som var beställda lämnat syvekstan. Knappt har pokemunkuddarna kallnat så rusar Super Mario in bland mina jeanstyger och röjer runt! läs mer..

God jul!

Jag önskar alla sysidevänner en riktigt god jul och gott nytt år! Jag hoppas att ni får en avkopplande jul. Själv tänker jag bl a sticka ett par sockor av en garn jag köpte på en julmarknad för ett ... läs mer..

Julhälsning

Önskar alla en GOD JUL och GOTT NYTT ÅR läs mer..

Dubbelstickning på barnbarn

Här kommer nästa dubbelstickade filt på ett annat utav barnbarnen har haft ett uppehåll och gjort något annat Fram och Baksida baksidan blir som ett negativ ungefär Ni ser även hur långt jag har ... läs mer..

Kul och pilligt men vad skall det bli?

För ett tag sedan såg jag en inspirerande bild här på Sysidan. (Har inte lyckats lokalisera den igen.) Såvitt jag kunde se var mönstret framställt genom att fläta två tyger i varandra. Jag blev lite ... läs mer..

En börs till broddarna

Dagens sömnad började när jag skulle packa för att åka till simhallen. Jag kom på att jag ville ha en snygg tvättpåse att ta med. Så jag snabbsydde en påse med dragsko, av ett tyg som jag fick för ... läs mer..

En väska att bli glad av

Förra året sydde jag en väska åt min dotter till hennes 6-årsdag. Blev allt lite sugen på en egen för jag tyckte den blev så bra. Så jag har länge planerat att sy en till mig också. Yttertyget är ... läs mer..

Seriesömnad

Dottern (7 år) behövde nya långärmade tröjor. Jag behövde göra av med tyger från mitt tygskåp. Och den gångna helgen hade jag massor med tid att sitta med symaskinen. Så det blev ... läs mer..

Första spelutvecklare för casinospel och blackjack strategi

Vi uppfattar spelandet som ett av de vanliga fritidsaktiviteter i dagens samhälle idag. Spelet av de lyckliga som vissa kallar det lockar människor från alla generationer, unga och gamla. Som ni vet, ... läs mer..

Barnförkläde

Ibland får man en ny idè bara av att titta i spetslådan. Jag hittade en gammal spetskrage som blev en dekoration på "bröstlappen". Efter nytt letande i spetslådan hittade jag en passande spets att ... läs mer..

Sytt av gamla jeans

Hello Kitty är ute nu och Pokemon har tagit över. läs mer..

Beställning

Jag fick en fråga om jag kunde göra en bonad eller kudde till en liten Tuva. Hon skulle få det som en dopgåva och jag tänkte att en kudde har hon glädje av längre än en bonad. läs mer..

Textilslöjdens värld

Jag har idag fått nyckeln till skolans nya sal för textilslöjd. Så jag har flyttat kartonger, packat upp och försökt göra mig redo på det nya stället. Det är en fullt utrustad sal för hemkunskap. Jag ... läs mer..

Tiden går...

- och det är ju så mycket man vill hinna med. Har kommit igång lite med overlock-maskinen, men det är roligar att använda brodyrmaskinen. ! Tvillingtjerna har vuxit en del... och börjar ha önskemål ... läs mer..

Det där med att skaffa sig stickmaskin

Min allra första kontakt med en stickmaskin var ett lån av en enkel maskin, och jag stickade ett litet randigt babyplagg på den, som faktiskt blev lika bra som ett likadant  jag gjorde parallellt i ... läs mer..

moccasiner

Moccasiner ska normalt vara sydda av tunt skinn, men jag kan inte säga att jag gjort ett par till tofflor. Det har blivit en del på sistone. Denna gång har jag fått ett par som passar mig perfekt! De ... läs mer..

En virklig ide

Jag fick en fantastisk idé.  Att med ett gäng vita virkade dukar skapa en tunika/sommarklänning. Små dukar så kallade plättar finns för en oanständigt billig peng på loppis. Det visade sig att vita ... läs mer..

Convörst

Det var märkvärdigt segt att sticka dess. Varje gång jag trodde mig vara vära slutet, dök det upp någon rand eller annan detalj som var ogjord. Mönstret köpte jag på ravelry.com. Rea Jarvenpaa heter ... läs mer..
Sida: Första Föreg. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 56 Nästa Sista 

Populära etiketter


Bloggar

Andrachans

Det här är en blogg om andrahandskläder som får ett nytt liv, en andra chans, genom större eller mindre förändringar. Inte bara kläder förvandlas här ... 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons