![]() |
![]() | Nyheter | ![]() | ![]() | Artiklar | ![]() | ![]() | Bloggar | ![]() | ![]() | Forum | ![]() | ![]() | Bilder | ![]() | ![]() | Annonser | ![]() | ![]() | Recensioner | ![]() | ![]() | Länkar | ![]() | ![]() | Kalender | ![]() | ![]() | Medlemmar | ![]() | ![]() | Din sida | ![]() | ![]() | Om... | ![]() |




![]() |
#1 |
Medlem sedan: maj 2005
Inlägg: 278
|
Rabarberkaka
Nu växer rabarbern!!
Vill dela med mig: 100g flytande margarin 100g socker 100g mjöl (fungerar även med glutenfri mjölmix) 1 ägg 1tsk bakpulver skuren rabarber, minst 1 liter, gärna 1,5liter. Rör ihop fett, socker, mjöl, ägg och bakpulver. Rör ner rabarbern. Häll upp i pajform, en glas- eller porslinsform behöver inte smörjas. Grädda 200° ca 25 minuter. Det här receptet fungerar bra med syrliga äpplen också, men det är ju inte säsong för det nu. Hälsningar Rabarbro |
![]() |
![]() |
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
Ämnesverktyg | Sök i detta ämne |
Visningsalternativ | Betygsätt det här ämnet |
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 23:15.