![]() |
![]() | Nyheter | ![]() | ![]() | Artiklar | ![]() | ![]() | Bloggar | ![]() | ![]() | Forum | ![]() | ![]() | Bilder | ![]() | ![]() | Annonser | ![]() | ![]() | Recensioner | ![]() | ![]() | Länkar | ![]() | ![]() | Kalender | ![]() | ![]() | Medlemmar | ![]() | ![]() | Din sida | ![]() | ![]() | Om... | ![]() |




|
|
Ämnesverktyg | Sök i detta ämne | Betygsätt ämne | Visningsalternativ |
![]() |
#10 |
Medlem sedan: aug 2006
Inlägg: 647
|
Elvisp kastas ut! och handvisp med träsked som gäller när finmalade mjöl o bakpulver hälls ner med mjölsikt (HÄR)!
OBS. Efter ägg och socker elvispats Jag brukar få saftiga muffins. Det är en sorts kladdiga chockladskaka. Jag använder alltid av finkvalité mörk choklad som smältas i vattenkok och hälls i smet, och Hasselnöt-likör eller körsbärlikör också ![]() Så det får frasig på ytor o saftig/kladdig inuti. Många gäster fick svimma när de stoppades in i munnen. Jag har bott i Schweiz. så lärde jag mig MKT deras bakelser o tårtor. De är rätt krävande. O Jag har smakat mer än 130 tårtor! så... Jag gillar bäst egna recept som kom från Schweiz, Österrike och Ungern, dom som finns inte i Sverige, bl.a. på caféer. Jag är fruktansvärt kakamonster ![]() Fy fan.. jag måste baka nu! Senast redigerad av Addes den 2008-08-24 klockan 16:42. |
![]() |
![]() |
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
Ämnesverktyg | Sök i detta ämne |
Visningsalternativ | Betygsätt det här ämnet |
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 10:04.