![]() |
![]() | Nyheter | ![]() | ![]() | Artiklar | ![]() | ![]() | Bloggar | ![]() | ![]() | Forum | ![]() | ![]() | Bilder | ![]() | ![]() | Annonser | ![]() | ![]() | Recensioner | ![]() | ![]() | Länkar | ![]() | ![]() | Kalender | ![]() | ![]() | Medlemmar | ![]() | ![]() | Din sida | ![]() | ![]() | Om... | ![]() |




|
|
Ämnesverktyg | Sök i detta ämne | Betygsätt ämne | Visningsalternativ |
![]() |
#5 |
Medlem sedan: maj 2007
Inlägg: 480
|
Ja det var ju en bra fråga. Jag lät den stå i ca 2 dygn, innan jag hällde upp den i burkar. Känn efter, genom att klämma sönder lite mellan fingrarna. Är det krispigt då, är det torrt.
Hur ska du söta det? Om du tänkt söta müslin är det supergott med honung. Blanda ut med varmt vatten och häll över blandningen innan det rostas. |
![]() |
![]() |
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
Ämnesverktyg | Sök i detta ämne |
Visningsalternativ | Betygsätt det här ämnet |
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 15:14.