![]() |
![]() | Nyheter | ![]() | ![]() | Artiklar | ![]() | ![]() | Bloggar | ![]() | ![]() | Forum | ![]() | ![]() | Bilder | ![]() | ![]() | Annonser | ![]() | ![]() | Recensioner | ![]() | ![]() | Länkar | ![]() | ![]() | Kalender | ![]() | ![]() | Medlemmar | ![]() | ![]() | Din sida | ![]() | ![]() | Om... | ![]() |




|
|
Ämnesverktyg | Sök i detta ämne | Betygsätt ämne | Visningsalternativ |
![]() |
#23 |
Medlem sedan: okt 2005
Inlägg: 877
|
Du hittar några bra beskrivningar på dessa URL:er
http://agneta02.tripod.com/vad_ar_paper_piecing.htm http://www.stahl.nu/239-7392/pp.html http://www.karencombs.com/pplesson.htm Det är vanligt att man använder fryspapper men nu har vi ju fått tips om blöjpapper som verkar passa mig bättre då jag avskyr detta pillande med att ta bort pappersbitarna. Men det är en mycket roligt teknik och arbetena får millimeterspassform. Ett tips är att man har större sömsmån är traditionellt lapparbeten. Det blir lätt för lite annars. |
![]() |
![]() |
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
Ämnesverktyg | Sök i detta ämne |
Visningsalternativ | Betygsätt det här ämnet |
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 19:54.