![]() |
![]() | Nyheter | ![]() | ![]() | Artiklar | ![]() | ![]() | Bloggar | ![]() | ![]() | Forum | ![]() | ![]() | Bilder | ![]() | ![]() | Annonser | ![]() | ![]() | Recensioner | ![]() | ![]() | Länkar | ![]() | ![]() | Kalender | ![]() | ![]() | Medlemmar | ![]() | ![]() | Din sida | ![]() | ![]() | Om... | ![]() |




|
![]() |
#1 |
Medlem sedan: nov 2003
Inlägg: 299
|
Hej !
mmm...vad gott Här är mitt recept 1 1/2 kg kött 1 flaska öl-porter 33 cl 1 dl outspädd svarta vinbärssaft 1 dl soja buljong till 1 L 2 - 4 vitlöksklyftor 1 tsk timjan och eller rosmarin 2 krm svartpeppar koka upp allting och lägg sedan i köttet,koka på svag värme under lock. Vänd steken efter ca 45 min och sätt i köttermometer. Låt koka i tills 75 - 85 grader (beroende på kött)Ta av grytan från värmen och låt stå i ca 20 min.Sila av skyn i en kastrull och red den med vetemjöl , grädde / créme fraiche. Så gör jag .Men nu blev jag tveksam var det detta du menade ? Jag tar ju en frusen köttbit och tillagar så , men tjälknölen gör man väl i ugnen ? Men har jag nu skrivit så mycket så får du läsa det ändå . Hälsningar Christel |
![]() |
![]() |
![]() |
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
Ämnesverktyg | Sök i detta ämne |
Visningsalternativ | Betygsätt det här ämnet |
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 21:22.