Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Bevakningar   Inställningar   Sök i forum   Forumregler
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
Gammal 2007-06-04, 08:59   #24
AnnaB AnnaB är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: okt 2005
Inlägg: 92
Den sugarpaste som jag lämnade recept på (och som jag antar är den du har gjort Ann-Marie) blir ganska kladdig först när man gör den men stadgar till sig när den får vila. Vid utkavling är det viktigt att den knådas ordentligt och blir varmare (man kan micra den lite) för att den ska bli riktigt smidig och elastisk.

Och inte för att jag vill köra bort någon härifrån, men det finns ett jättebra tårtforum med svar på alla frågor som man kan tänka sig:

ncd.ipbhost.com
AnnaB är inte uppkopplad   Svara med citat
 

Ämnesverktyg Sök i detta ämne
Sök i detta ämne:

Avancerad sökning
Visningsalternativ Betygsätt det här ämnet
Betygsätt det här ämnet:

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är av
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 06:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons