Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Bevakningar   Inställningar   Sök i forum   Forumregler
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
Gammal 2006-12-16, 14:40   #11
axyzvslut axyzvslut är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: jan 2006
Inlägg: 1 377
Sorgligt nog tycker jag det är lika roligt att skapa mat som textila verk, för figuren mår ju inte så bra. Jag har samlat egna recept i 30 år. Har en liten tanke att ge ut en kokbok någon gång. Allt jag ger ifrån mej är helt mitt eget efter experimenterande det var ett svårt ord.

Här kommer min goda glögg den är inte sliskigt söt.

1 75:a rödvin
1/3 del Saturnus glöggextrakt den med tomten på
220-250g farinsocker
1 tsk kryddnejliker
2 tsk kardemumma kärner
5 kanel stänger

Hetta upp men inte koka.Låt stå och dra någon timme. sila ifrån krydderna men man kan låta kanelstängerna vara kvar om man vill.
Förvara i en kanna i kylen.Och värm i micron efter behov.

Bibbi : Jag blir nyfiken på din rödkålsallad.

Senast redigerad av axyzvslut den 2006-12-16 klockan 15:06.
axyzvslut är inte uppkopplad   Svara med citat
 

Ämnesverktyg Sök i detta ämne
Sök i detta ämne:

Avancerad sökning
Visningsalternativ Betygsätt det här ämnet
Betygsätt det här ämnet:

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är av
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 10:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons