![]() |
![]() | Nyheter | ![]() | ![]() | Artiklar | ![]() | ![]() | Bloggar | ![]() | ![]() | Forum | ![]() | ![]() | Bilder | ![]() | ![]() | Annonser | ![]() | ![]() | Recensioner | ![]() | ![]() | Länkar | ![]() | ![]() | Kalender | ![]() | ![]() | Medlemmar | ![]() | ![]() | Din sida | ![]() | ![]() | Om... | ![]() |




|
|
Ämnesverktyg | Sök i detta ämne | Betygsätt ämne | Visningsalternativ |
![]() |
#8 |
Medlem sedan: feb 2005
Inlägg: 832
|
Fler recept till fritösen:
Vi brukar göra panerad ost i fritösen. Då använder vi emmentaler som man doppar i mjöl, sedan ägg och sist ströbröd. Gör inte för stora bitar bara utan ca 5x5 cm och ca 2 cm tjocka. Fritera en liten stund och lyft upp med hålslev. Friterar du för länge rinner osten iväg i oljan.... Men det är jättegott om man gillar seg ost. Friterad banan: dela bananen på mitten och doppa i frityrsmet. Finns att köpa färdig mix om du inte hittar något recept. Serveras med vaniljglass. Lökringar, en klassiker. Lök i ringar doppas i frityrsmet. Donuts eller varför inte äpplemunkar. Har tyvärr inget recept men det finns nog på nätet. Mmmmmmm, jag blir hungrig bara jag tänker på det. |
![]() |
![]() |
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
Ämnesverktyg | Sök i detta ämne |
Visningsalternativ | Betygsätt det här ämnet |
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 20:50.