Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Bevakningar   Inställningar   Sök i forum   Forumregler
Gammal 2006-09-05, 16:57   #1
Majw Majw är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: feb 2005
Inlägg: 144
Hej,

jag har en son som är allergisk mot ägg och har bakat en del såna recept. Har däremot inte så bra koll när det gäller bakverk utan socker.

Har du kollat in denna länk?

www.allergimat.com

Det finns något som heter "Fiberhusk" som glutenallergiker använder när dom bakar för att degen skall hålla ihop bättre. Det är malda frön som bildar ett geleämne i kontakt med vatten.
Jag brukar ha lite sånt i pannkakssmeten men jag vet inte om det funkar så bra i en mjuk kaka.

Lycka till!
Majw är inte uppkopplad   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg Sök i detta ämne
Sök i detta ämne:

Avancerad sökning
Visningsalternativ Betygsätt det här ämnet
Betygsätt det här ämnet:

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är av
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 15:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons