![]() |
![]() | Nyheter | ![]() | ![]() | Artiklar | ![]() | ![]() | Bloggar | ![]() | ![]() | Forum | ![]() | ![]() | Bilder | ![]() | ![]() | Annonser | ![]() | ![]() | Recensioner | ![]() | ![]() | Länkar | ![]() | ![]() | Kalender | ![]() | ![]() | Medlemmar | ![]() | ![]() | Din sida | ![]() | ![]() | Om... | ![]() |




![]() |
#6 |
Medlem sedan: jan 2006
Inlägg: 1 377
|
Sprid ut dem på en bakblåt och ställ in dom på eftervärmen när du har använt ugnen .Men glömm dom inte nästa gång du sätter på ugnen.Så gör jag när jag gör egen marsipan till jul,då får dom stå 1-2 veckor sedan maler jag dom till mjöl.
|
![]() |
![]() |
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
Ämnesverktyg | Sök i detta ämne |
Visningsalternativ | Betygsätt det här ämnet |
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 01:58.