![]() |
![]() | Nyheter | ![]() | ![]() | Artiklar | ![]() | ![]() | Bloggar | ![]() | ![]() | Forum | ![]() | ![]() | Bilder | ![]() | ![]() | Annonser | ![]() | ![]() | Recensioner | ![]() | ![]() | Länkar | ![]() | ![]() | Kalender | ![]() | ![]() | Medlemmar | ![]() | ![]() | Din sida | ![]() | ![]() | Om... | ![]() |




|
![]() |
#1 |
Medlem sedan: aug 2006
Inlägg: 647
|
Kanin också. Jag har ätit kaninkött och det var rätt okej, inte så "wow" läckert. Det räckte med kyckling/tuppfilé annars, ju, det var i Frankrike.
Jag måste få känna pälsen också, för att det måste hålla allra länge, annars dåligt kvalité, samt under päls, alltså skinns tjockhet eller mjukhet beror på också, om det alltför tjock då svårare att sy dom. vidare till "Päls" tråd... |
![]() |
![]() |
![]() |
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
Ämnesverktyg | Sök i detta ämne |
Visningsalternativ | Betygsätt det här ämnet |
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 10:27.