Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Bevakningar   Inställningar   Sök i forum   Forumregler
Gammal 2009-12-20, 16:35   #1
leningrad leningrad är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: dec 2003
Inlägg: 1 081
Saffranssill är säkert inte fel.
leningrad är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2009-12-20, 16:38   #2
Dahlia Dahlia är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: sep 2005
Inlägg: 4 350
Vitlökssill, senapssill, är på gång hos min svärdotter, hon gör de med Creme Fraiche.

Saffranssill kan vara något att fundera på
Dahlia är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2009-12-25, 18:31   #3
120404 120404 är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: nov 2007
Inlägg: 508
Hej hur gick det med sill inlägningarna.

Min blev jätte god:
120404 är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2009-12-25, 19:25   #4
Dahlia Dahlia är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: sep 2005
Inlägg: 4 350
Kryddsillen och citronsillen gjorde som vanligt succé

Av den lag jag hade kokat "för mycket" blev det en Ingefära och Pepparrots-sill
Dahlia är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2009-12-20, 16:38   #5
120404 120404 är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: nov 2007
Inlägg: 508
ett annat föslag

0.5 äpple
0.5 0.5 dm purjolök
10 10 st syltlökar
2 2 msk curry
1 1 msk honung eller vit sirap
1.5 1.5 dl creme fraiche
1.5 1.5 dl majonäs
120404 är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2009-12-20, 16:53   #6
120404 120404 är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: nov 2007
Inlägg: 508
flera förslag utan creme fraiche

Lingonsill
2 krm grovkrossade svartpepparkorn kokas ihop med lagen
-
½ röd lök fint skivad och
2 msk rårörda lingon eller riktig lingonsylt varvas med sillen när lagen kallnat.

Enebärssill
1 tsk torkade krossade enbär och
1 tsk krossad kryddpeppar kokas ihop med lagen
-
½ röd lök fint skivad varvas med sillen när lagen kallnat

Kumminsill
2 krm torkad kummin och
2 krm gula senapsfrön kokas ihop med lagen
-
½ liten gul lök skivad fint,
2 tsk hackad persilja och
2 tsk finhackad paprika varvas med sillen när lagen kallnat

Dönardalens sill
1 pressad vitlöksklyfta och
2 tsk riven färsk ingefära kokas ihop med lagen
-
2 msk finskuren purjolök
1 msk finhackad morot varvas med sillen när lagen kallnat
120404 är inte uppkopplad   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg Sök i detta ämne
Sök i detta ämne:

Avancerad sökning
Visningsalternativ Betygsätt det här ämnet
Betygsätt det här ämnet:

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är av
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 14:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons