![]() |
![]() | Nyheter | ![]() | ![]() | Artiklar | ![]() | ![]() | Bloggar | ![]() | ![]() | Forum | ![]() | ![]() | Bilder | ![]() | ![]() | Annonser | ![]() | ![]() | Recensioner | ![]() | ![]() | Länkar | ![]() | ![]() | Kalender | ![]() | ![]() | Medlemmar | ![]() | ![]() | Din sida | ![]() | ![]() | Om... | ![]() |




![]() |
#2 |
Medlem sedan: okt 2005
Inlägg: 100
|
Röding på Jämtvis
Stek fisken i lite smör, krydda med salt och vitpeppar. När dom är nästan klara, slå på grädde och låt grädden koka ihop lite, smaksätt med lite messmör och gräslök.
Servera med kokt potatis och hårt tunnbröd. /solingnes |
![]() |
![]() |
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
Ämnesverktyg | Sök i detta ämne |
Visningsalternativ | Betygsätt det här ämnet |
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 08:02.