![]() |
![]() | Nyheter | ![]() | ![]() | Artiklar | ![]() | ![]() | Bloggar | ![]() | ![]() | Forum | ![]() | ![]() | Bilder | ![]() | ![]() | Annonser | ![]() | ![]() | Recensioner | ![]() | ![]() | Länkar | ![]() | ![]() | Kalender | ![]() | ![]() | Medlemmar | ![]() | ![]() | Din sida | ![]() | ![]() | Om... | ![]() |




|
![]() |
#1 |
Medlem sedan: nov 2007
Inlägg: 335
|
Frysen...
Vi fryser allt bröd direkt. Vi är bara tre hemma och även om inte brödet möglar så blir det torrt och tråkigt...
Men det är besvärligt att skiva det innan frysen, men praktiskt att ta ut skivor när man ska äta. Det är när jag bakar själv vill säga (periodare!). ![]() Köpebrödet numera är ju nästan alltid skivat...om man köper det i plastpåse vill säga. Annars är ett riktigt gott surdegsbröd underbart gott! Tua: vad är det för bröd du köpt? /M |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Medlem sedan: feb 2006
Inlägg: 3 987
|
Törs nog inte säga vilket bröd det är för då får man väl en stämmning på halsen haha
En ledtråd är att jag Längtar inte att äta det igen haha |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Medlem sedan: nov 2008
Inlägg: 92
|
Citat:
Det vore väl lagom oskyldigt...? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Medlem sedan: feb 2005
Inlägg: 3 988
|
Vi bor inte i USA så det är nog lugnt att säga märket! Såvida det inte är emot forumets regler, förstås.
Det finns mängder av konsumentsajter där man fritt diskuterar sådana här saker. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Medlem sedan: nov 2008
Inlägg: 92
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Medlem sedan: feb 2006
Inlägg: 3 987
|
Ok, min ledtråd var ju att jag inte längtar till att äta det igen. Således är det Pågens Längtan som vägrar dö.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Medlem sedan: nov 2008
Inlägg: 92
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
Ämnesverktyg | Sök i detta ämne |
Visningsalternativ | Betygsätt det här ämnet |
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 03:20.