Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Bevakningar   Inställningar   Sök i forum   Forumregler
Gammal 2009-03-11, 19:18   #1
Ann-Marie Ann-Marie är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: nov 2003
Inlägg: 1 649
Smile

Citat:
Jimipe skrev: Visa inlägg
Varför inte bara ta ett sockerkaksrecept? Jag brukar använda samma grundrecept till sockerkakor som till muffins, bara med olika smaktillsatser beroende på vad jag är ute efter.
Tack, det ska jag göra och så peta i några hallon och så fylla formen till 2/3. Vilken tur att jag provbakar innan jag ska "till". Ska skicka med de jag gjorde idag till makens jobb och så ska jag göra nya i morgon så får de dem på fredag om jag måste göra fler justeringar.
Ann-Marie är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2009-03-11, 19:29   #2
MiaL MiaL är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: dec 2003
Inlägg: 410
Vad är mjölkchokladfluff? Det låter underbart gott.

/Mia
MiaL är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2009-03-11, 20:14   #3
Ann-Marie Ann-Marie är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: nov 2003
Inlägg: 1 649
Citat:
MiaL skrev: Visa inlägg
Vad är mjölkchokladfluff? Det låter underbart gott.

/Mia
Jag har fått receptet av min dotter som hittat det på nätet, på Familjeliv tror jag. Man hettar upp 2 dl vispgrädde men det får inte koka, blandar i 2 hg choklad eller dumlekola, after eight eller vilken choklad man tycker bäst om och så rör man tills det har smält och så ska det stå i kylskåpet över natten. Sen vispar man det fluffigt och spritsar det på muffins eller kaka.
http://www.familjeliv.se/Forum-11-24...archLocation=1
Här är länken till flera länkar, jag hoppas att den fungerar.
Ann-Marie är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2009-03-11, 20:25   #4
Ann-Marie Ann-Marie är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: nov 2003
Inlägg: 1 649
Prövar igen med länken, sök på fluff så kommer en massa länkar fram. om receptet är där vet jag inte
http://www.familjeliv.se/Forum-11-24...archLocation=1
Ann-Marie är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2009-03-13, 05:18   #5
ichigo ichigo är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: feb 2005
Inlägg: 3 988
Jag vet inte hur det är med ditt recept, men att tänka på att om man tar amerikanskt recept rakt av så blir det oftast inte precis samma sak. De har inte samma vetemjöl som vi. Olika proteinhalt och fabrikerna stoppar i andra saker också. Bleker dem också.

Jag brukar ha i Vetemjöl Special i amerikanska muffins och sen INTE röra smeten så mycket, bara blanda det hjälpligt så det blir blandat.. (man blandar torra för sig o våt för sig innan) Om man rör för mycket blir det stel o kladdigt.

Om du vill så kan jag skriva recept till dig på chokladmuffins med chokladbitar och valnötter i. De är mumsiga och fungerar bra.
ichigo är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2009-03-16, 16:57   #6
Addes Addes är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: aug 2006
Inlägg: 647
Eh...

Väl storlek som A-kupa.
Addes är inte uppkopplad   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg Sök i detta ämne
Sök i detta ämne:

Avancerad sökning
Visningsalternativ Betygsätt det här ämnet
Betygsätt det här ämnet:

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är av
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 08:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons