![]() |
![]() | Nyheter | ![]() | ![]() | Artiklar | ![]() | ![]() | Bloggar | ![]() | ![]() | Forum | ![]() | ![]() | Bilder | ![]() | ![]() | Annonser | ![]() | ![]() | Recensioner | ![]() | ![]() | Länkar | ![]() | ![]() | Kalender | ![]() | ![]() | Medlemmar | ![]() | ![]() | Din sida | ![]() | ![]() | Om... | ![]() |




|
![]() |
#1 |
Medlem sedan: mar 2007
Inlägg: 244
|
Hej!
Är nyfiken........... ![]() Ska bli spännande att höra hur du gjorde dina revbensspjäll i år eller om det blev efter samma recept som du brukar göra ![]() God jul önskar Eva/quiltare |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Medlem sedan: feb 2006
Inlägg: 3 987
|
Ja herre gud... jag och recept är totalt hopplöst. Det blev ett hopkok av alla bidrag och gott blev det, jag har provsmakat.
Det blev med soja, lime, färsk ingefära, honung (egen) och diverse kryddor. Mums... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Medlem sedan: jun 2006
Inlägg: 587
|
Jag ska absolut prova några av dessa recept. De låter goda. Jag undrar om jag får slänga in en liknande fråga. Jag har en massa lammrevben i frysen. Har någon något bra recept för sådana?
|
![]() |
![]() |
![]() |
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
Ämnesverktyg | Sök i detta ämne |
Visningsalternativ | Betygsätt det här ämnet |
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 00:26.