![]() |
| Nyheter | Artiklar | Bloggar | Forum | Bilder | Annonser | Recensioner | Länkar | Kalender | Medlemmar | Din sida | Om... |
Bevakningar
Inställningar
Sök i forum
Forumregler |
|
|
|
#1 |
|
Medlem sedan: sep 2005
Inlägg: 1 118
|
JAg slänger i dom i en gryta kokande vatten med kryddor o låter dom koka lite först. Sen så tar jag upp dom kryddar med grillkrydda o in o ugnen. Brukar ha stektermometer i.
Lycka till |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Medlem sedan: dec 2004
Inlägg: 127
|
Det här receptet har jag fått av min guddotter och det blir lika gott varje gång.
Revbensspjäll i stekpåse 1 kg revbensspjäll 1-2 hackade gula lökar 1 dl Caj P:s grillolja. Vitlök/original 1 tsk salt 1 tsk vitlökspeppar 1-2 tsk Knorr Kött & grillkrydda 1. Ta en stekpåse (storlek efter behov) 2. Lägg den hackade löken på botten av påsen och häll över grilloljan. Det går bra att blanda lika delar vitlök och original om man vill. 3. Salta och peppra köttet och lägg det på lökbädden i påsen. 4. Stick hål i påsen på några ställen. 5. Sätt in långt ner i ugnen och sätt värmen på 180 gr. 6. 1½ timme i ugnen |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Medlem sedan: nov 2006
Inlägg: 349
|
vi brukar göra tunna revbensspjäll i ugnen. Brukar pensla på soja, ringla över lite ljus sirap och sedan krydda med salt, peppar, rosmarin och krossade enbär. Blir supergott.
|
|
|
|
![]() |
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
| Ämnesverktyg | Sök i detta ämne |
| Visningsalternativ | Betygsätt det här ämnet |
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 07:43.





Hybrid-visning
