![]() |
![]() | Nyheter | ![]() | ![]() | Artiklar | ![]() | ![]() | Bloggar | ![]() | ![]() | Forum | ![]() | ![]() | Bilder | ![]() | ![]() | Annonser | ![]() | ![]() | Recensioner | ![]() | ![]() | Länkar | ![]() | ![]() | Kalender | ![]() | ![]() | Medlemmar | ![]() | ![]() | Din sida | ![]() | ![]() | Om... | ![]() |




|
![]() |
#1 |
Medlem sedan: feb 2005
Inlägg: 179
|
Här kommer ett recept på kladdkaka som passar många allergiker.
Kladdkaka (ägg-gluten- och mjölkfri) 125-200 g mörk choklad, mjölkfri 125 g mjölkfritt margarin 2 tsk fiberhusk 2 dl vatten 1 ¼ dl socker 1 ¼ dl rismjöl 1 ¼ dl bovetemjöl 1 tsk bakpulver kokosflingor Smält choklad och margarin i vattenbad. Vispa samman fiberhusk och vatten. Gör ett snabbt uppkok. Tillsätt socker och vispa med elvisp ett par minuter. Rör ner den smälta chokladen Blanda rismjöl, bovetemjöl och bakpulver. Rör ner mjölblandningen i smeten. Häll smeten i en väl smord och kokosbeströdd form med löstagbar kant. Grädda i 225º, 20 min. Låt kakan svalna. |
![]() |
![]() |
![]() |
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
Ämnesverktyg | Sök i detta ämne |
Visningsalternativ | Betygsätt det här ämnet |
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 18:36.