Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Bevakningar   Inställningar   Sök i forum   Forumregler

Gå tillbaka   Sysidans forum > Övriga forum > Fritt Forum
Registrera Dagens inlägg Markera forum som lästa

 
 
Ämnesverktyg Sök i detta ämne Betygsätt ämne Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
Gammal 2007-07-11, 15:01   #2
christel christel är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: nov 2003
Inlägg: 299
Hej !
mmm...vad gott
Här är mitt recept
1 1/2 kg kött
1 flaska öl-porter 33 cl
1 dl outspädd svarta vinbärssaft
1 dl soja
buljong till 1 L
2 - 4 vitlöksklyftor
1 tsk timjan och eller rosmarin
2 krm svartpeppar
koka upp allting och lägg sedan i köttet,koka på svag värme under lock. Vänd steken efter ca 45 min och sätt i köttermometer.
Låt koka i tills 75 - 85 grader (beroende på kött)Ta av grytan från värmen och låt stå i ca 20 min.Sila av skyn i en kastrull och red den med vetemjöl , grädde / créme fraiche.
Så gör jag .Men nu blev jag tveksam var det detta du menade ? Jag tar ju en frusen köttbit och tillagar så , men tjälknölen gör man väl i ugnen ?
Men har jag nu skrivit så mycket så får du läsa det ändå .

Hälsningar
Christel
christel är inte uppkopplad   Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är av
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 22:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons