![]() |
![]() | Nyheter | ![]() | ![]() | Artiklar | ![]() | ![]() | Bloggar | ![]() | ![]() | Forum | ![]() | ![]() | Bilder | ![]() | ![]() | Annonser | ![]() | ![]() | Recensioner | ![]() | ![]() | Länkar | ![]() | ![]() | Kalender | ![]() | ![]() | Medlemmar | ![]() | ![]() | Din sida | ![]() | ![]() | Om... | ![]() |




![]() |
#6 |
Medlem sedan: sep 2008
Inlägg: 19
|
För att göra "fibrer" av mjölk tillsätts någon bakterie som för att proteinet "trådar sig", dessa trådar spinns garnet av vad jag har förstått. Det ska dessutom ha läkande egenskaper, sägs det, till torra händer, småsår osv. Jag har ett nystan som är otroligt mjukt, men har inte hunnit provsticka ännu.
|
![]() |
![]() |
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 04:29.