![]() |
![]() | Nyheter | ![]() | ![]() | Artiklar | ![]() | ![]() | Bloggar | ![]() | ![]() | Forum | ![]() | ![]() | Bilder | ![]() | ![]() | Annonser | ![]() | ![]() | Recensioner | ![]() | ![]() | Länkar | ![]() | ![]() | Kalender | ![]() | ![]() | Medlemmar | ![]() | ![]() | Din sida | ![]() | ![]() | Om... | ![]() |




![]() |
#29 |
Medlem sedan: jun 2007
Inlägg: 26
|
Oj, hur dör de på vintern då om man tagit honungen?
Jag vet egentligen inte så mycket om honung, jag har bara läst litegrand. E-nummer är en benämning i siffror på olika tillsatser. "Duktiga" veganer och vegetarianer har alltid med sig en lista på nummer som är eller kan vara animaliska. http://www.foodfigures.com/ är en hyfsat bra hemsida där det står om olika ämnen. Exempel på stabiliseringsmedel (sådant som får godis att hålla ihop eller få en speciell konsistens) är E 440 Pektin vilket kommer från frukt och har ungefär samma funktion som E 441 Gelatin, vilket är avkok på de benrester och muskler som blir efter slakt. Dessa gör att godis blir segt. Hoppas att jag har förklarat så att du förstår nu ![]() |
![]() |
![]() |
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 11:23.