![]() |
![]() | Nyheter | ![]() | ![]() | Artiklar | ![]() | ![]() | Bloggar | ![]() | ![]() | Forum | ![]() | ![]() | Bilder | ![]() | ![]() | Annonser | ![]() | ![]() | Recensioner | ![]() | ![]() | Länkar | ![]() | ![]() | Kalender | ![]() | ![]() | Medlemmar | ![]() | ![]() | Din sida | ![]() | ![]() | Om... | ![]() |




![]() |
#26 |
Medlem sedan: nov 2003
Inlägg: 1 649
|
Men går det bra att äta kaffebröd med riktigt socker i för diabetiker? De här köper ju alltid speciellt diabetikerbröd åt sig själva så törs jag bjuda på sånt med vanligt socker???
Nu har jag letat kakrecept som det normalt är lite socker i så det inte blir så mycket som ska bytas ut mot sötningsmedel. Sen har jag recept på en sockerkaka med äpple och kanel i och alldeles utan socker som brukar vara god för oss vanliga också. I bullväg hittade jag Rimbobullar som det är lite socker men massor med smör i, så där kanske jag också kan byta ut mot sötningsmedel. |
![]() |
![]() |
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
Ämnesverktyg | Sök i detta ämne |
Visningsalternativ | Betygsätt det här ämnet |
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 17:14.