Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Bevakningar   Inställningar   Sök i forum   Forumregler
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
Gammal 2006-09-05, 15:48   #1
Ann-Marie Ann-Marie är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: nov 2003
Inlägg: 1 649
Kakor utan ägg och socker

Jag ska baka kakor till ett dopkalas. Det är några som inte kan äta ägg och ett par diabetiker. Diabetikerkakor har jag hittat men det är ägg i de mjuka kakorna. Och i de mjuka kakorna med ägg är det socker.
Jag tänkte baka så att alla kan ta av så gott som alla sorter, tycker det känns roligare.

Jag har köpt ett sötningsmedel som heter Hermesetas och man kan tydligen använda lika mycket av det som av socker men jag är rädd det blir någon kemisk smak om man tar för mycket av det, inbillning kanske.

Jag tar tacksamt emot recept och förslag på hur man kan göra.
Ann-Marie är inte uppkopplad   Svara med citat
 

Ämnesverktyg Sök i detta ämne
Sök i detta ämne:

Avancerad sökning
Visningsalternativ Betygsätt det här ämnet
Betygsätt det här ämnet:

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är av
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 15:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons