![]() |
![]() | Nyheter | ![]() | ![]() | Artiklar | ![]() | ![]() | Bloggar | ![]() | ![]() | Forum | ![]() | ![]() | Bilder | ![]() | ![]() | Annonser | ![]() | ![]() | Recensioner | ![]() | ![]() | Länkar | ![]() | ![]() | Kalender | ![]() | ![]() | Medlemmar | ![]() | ![]() | Din sida | ![]() | ![]() | Om... | ![]() |




![]() |
#1 |
Medlem sedan: apr 2006
Inlägg: 330
|
tips koka karameller
Jag håller på att koka hårda karameller så här lagom till jul.
Har provat dessa recepten: 2 olika recept. ett på gräddkarameller typ werters orginal och ett som var ett grund recept utan varken färg eller smakäme. Det sistnämda provade jag att göra med hushållsarom med smak av citron, men de blev ganska tråkiga i smaken. Någon som har tips med vad man kan färga och smaksätta och i hur stor mängd. Receptet innehåller 450 gram socker 125 gram fruktsocker och 1,5 dl vatten. Fungar det att använda citronjucie? |
![]() |
![]() |
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
Ämnesverktyg | Sök i detta ämne |
Visningsalternativ | Betygsätt det här ämnet |
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 08:38.