|  | 
|  | Nyheter |  |  | Artiklar |  |  | Bloggar |  |  | Forum |  |  | Bilder |  |  | Annonser |  |  | Recensioner |  |  | Länkar |  |  | Kalender |  |  | Medlemmar |  |  | Din sida |  |  | Om... |  | 
 Bevakningar
 Bevakningar    Inställningar
 Inställningar    Sök i forum
 Sök i forum    Forumregler
 Forumregler  |  2006-09-19, 18:59 | #31 | 
| Medlem sedan: nov 2004 
					Inlägg: 4 168
				 | Då är hon som har det från tonåren troligen typ 1 och den andra typ 2 (typ två kallas ofta åldersdiabetes) | 
|   |   | 
|  2006-09-20, 00:17 | #32 | 
| Medlem sedan: maj 2006 
					Inlägg: 157
				 | Tack för kakreceptet, måste prova snart. | 
|   |   | 
|  2006-09-20, 15:24 | #33 | 
| Medlem sedan: mar 2005 
					Inlägg: 146
				 | 
				
				Kanelbullar för diabetiker
			 Hej! Har många diabetiker i min umgängeskrets och brukar därför baka bullar som passar alla människor. Ett vanligt recept på kanelbullar är lätt att anpassa så att det inte alls blir mycket socker. Gör degen efter receptet men ta bara en fjärdedel så mycket socker till degen som det står i receptet, ca 0,25 dl till 50 gr jäst. Detta socker kommer jästen att äta upp det mesta av under jäsningen. Baka ut degen ssom vanligt, dvs kavla ut. Byt ut smöret och sockret mot lättsockrat (obs ej sådant med sötningsmedel!)äppelmos och mycket kanel. Rulla ihop till en rulle och skär ut bullar som vanligt. Pensla med ägg och strö hackad mandel på de sockerfria bullarna och pärlsocker på bullarna till alla andra. Vill du ha äggfria bullar pensla med mjölk istället. MVH /Sara | 
|   |   | 
|  2006-09-20, 15:29 | #34 | 
| Medlem sedan: nov 2003 
					Inlägg: 1 649
				 | Oh tackar, det här löser bullproblemen. Jag hittade ju ett recept på Rimbobullar men dels är det mycket fett i dem och själv tycker jag inte om dem. Och äppelmos har jag i frysen både surt och sött! | 
|   |   | 
|  | 
		«
			Föregående ämne
			|
			Nästa ämne
		»
	
| 
 |  | 
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 16:34.


 Linjär visning
 Linjär visning 
  
 