![]() |
![]() | Nyheter | ![]() | ![]() | Artiklar | ![]() | ![]() | Bloggar | ![]() | ![]() | Forum | ![]() | ![]() | Bilder | ![]() | ![]() | Annonser | ![]() | ![]() | Recensioner | ![]() | ![]() | Länkar | ![]() | ![]() | Kalender | ![]() | ![]() | Medlemmar | ![]() | ![]() | Din sida | ![]() | ![]() | Om... | ![]() |




|
![]() |
#1 |
Medlem sedan: okt 2006
Inlägg: 77
|
frysa fetaost?
Jag vet att man kan frysa vanlig hårdost och sedan använda den som matlagningsost - men går det att frysa fetaost? Någon som vet, eller som har testat?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Medlem sedan: mar 2004
Inlägg: 337
|
Jag är övertygad om att det går bra att frysa fetaost.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Medlem sedan: nov 2007
Inlägg: 335
|
Frysa går alltid - men det blir inte riktigt som det var förut - fetaost är ju "smulig" Efter upptining kan den bli ännu smuligare. Tips när man tinar är att det ofta blir bäst om osten får tina i kylskåpet, tar längre tid men resultatet bättre. /M
|
![]() |
![]() |
![]() |
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 14:22.