Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 
Tävling > Ny tävling! - Gör en väska > Stor mysig weekendväska

Ny tävling! - Gör en väska

Första   Föreg.   1 (1)   Nästa   Sista
Stor mysig weekendväska
Stor mysig weekendväska Monika W

Genom att sy lär man sig... tyska :) Jag är heeelt beroende av alla fantastiska tyska sytidningar som finns, och framför allt de som har tema väskor!!!

Den här weekendväskan föll jag för direkt och lyckades faktiskt få ihop det hela trots de språkliga hindren. Sydd av ett tyg jag köpt på rea, med ett billigt duschdraperi som foder :) och ett tjockt mellanlägg för stadga (värmemellanlägg avsett för grytlappar mm). Banden på handtagen sydde jag på för att jag tyckte det skulle bli fint och har nu insett att det är ett absolut måste. Väskan är stor och kan bli tung om man fyller den helt, så utan banden som förstärkning skulle handtagen nog bli uttöjda. Jag älskar den här väskan!!! Ett favorittyg, och mellanlägget gör den mjuk och fluffig. Den är kramgo liksom :)

Duschdraperiet fransade sig mycket upptäckte jag så jag tillverkade snedremsa och kantade alla sömmar på insidan. Det ger också extra stadga åt väskan.

På vissa ställen blev det många lager tyg, vid blixtlåsets ändar hela fyra lager yttertyg + två lager foder + tre lager mellanlägg + två lager band till en liten "flärp", puh! Då fick jag anledning att testa att sy med övermataren, heeelt fantastiskt, som att skära i smör med varm kniv :)

Originalmodellen har inga fack alls men jag la till ett på framsidan, mellan handtagen, och kunde inte låta bli att mönsterpassa :) (Jag har petat ut facket lite för att det ska synas på bilden men det kan ändå vara lite svårt att se).

(Tävlingen är ej öppen för röstning)

Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons