Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 
Tävling > Tävling - Återbruk > Klänning av 8 gamla skjortor!

Tävling - Återbruk

Första   Föreg.   1 (1)   Nästa   Sista
Klänning av 8 gamla skjortor!
Klänning av 8 gamla skjortor! Sara Paulsson
Klänning av 8 gamla skjortor!

När jag var på Röda Korset för ett tag sedan sa expediten till mej "idag har vi halva priset på skjortor". Jaha, tyckte jag och tänkte att vad ska jag med skjortor till?!

Väl tillbaka på jobbet så gnagde de här skjortorna i bakhuvudet, så på eftermiddagen var jag tvungen att gå tillbaka och köpa några stycken, närmare bestämt 8 stycken.
Sedan klippte jag skjortorna i 20 cm breda remsor, under ärmhålet och ner till fållen på en skjorta blir det en eller två 20 cm´s remsor. Jag sydde ihop alla remsorna, jag sparade knappslåarna och lät dem följa med remsorna, och sen rullfållade jag alla kanter. Därefter rynkade jag ihop remsorna så att den första passar runt livet och nästa rynkas så de blir lite vidare för varje volang.
Skjortan som passade mej i storlek klippte jag av under bysten sedan sprätte jag av ärmarna och satte på manchetter från en av de slaktade skjortorna som små ärmar. Jag gjorde en smal remsa av en överbliven bit och rynkade den runt halsringningen.Skjortorna kostade 220 kr totalt.

(Tävlingen är ej öppen för röstning)

Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons