Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Vanliga frågor - FAQ


Av Ulrika Lindh

Glömt lösenord eller användarnamn?

Beställ ett nytt här.

eller maila till contact@sysidan.se

Hur avslutar jag mitt medlemskap?

Skicka ett brev till contact@sysidan.se så ordnar vi det.

Hur lägger jag upp bilder?

Gå till din sida, klicka sedan på länken "Dina bilder" som finns i rutan till höger och följ instruktioner på sidan du kommer till.Varför kommer inte min bild in i albumet?

Oftast beror det på att bilden är för stor eller har ett felaktigt format. Bilderna får vara max 512 kB eller 1024*1024 pixels stora.

Hur ändrar jag storleken på mina bilder?

Med hjälp av ett bildredigeringsprogram kan du ändra storleken och formatet på dina bilder. Med alla kameror brukar det följa med något slags bildprogram där man kan redigera sina bilder. Sedan finns det en del verktyg online om man vill slippa installera program på sin dator, t ex Picasahttp://pixenate.com och http://snipshot.com/. De fungerar utmärkt om man bara vill beskära och förminska sina bilder.

Förutom dessa finns det andra alternativ som man kan köpa t ex Photoshop Elements (enklaste varianten), Photoshop Album (en variant för att även få ordning på sina bilder) och fler därtill för mer avancerad användning.

Hur startar jag en diskussion i forumet?

Klicka på fliken "Forum"  klicka på länken till det forum du vill starta din diskussion i, uppe till höger hittar du knappen
"Starta nytt ämne" klicka där och skriv ditt inlägg.


Fler artiklar

Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons