Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Blogginlägg


Sida: Första Föreg. 1 ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... 55 Nästa Sista 
Åsa E

Pärlbroderi

Det märks att jag kommit ner i varv nu, efter tre veckors semester. Det är skönt att sitta med nya, pilliga saker som tar lång tid. Här är ett pärlproderi som jag sytt på ett kuddfodral till ... läs mer..

Sy med barn

Andreas snart 6 år är med oss några dagar på landet. Han ville sy men hade svårt att komma på vad. Han fick några idéer som jag var tvungen att säga nej till. Härute har vi begränsat med material. Så ... läs mer..
Åsa E

Mjukisklänning

Provade samma möster jag använt till tunikor tidigare, men gjorde en assymmetrisk klänning denna gång. Tyget är viscosejersey. Den är jätteskön, men personligen vill jag nog hitta ett snyggt ... läs mer..
Gunhild Ahrenberg

Ledig (semester)från symaskinen, aldrig, hur skulle jag klara det:-)

Hej igen! Det har gått lite tid sen förra gången jag var inne och skrev. Det beror på att som vanligt går tillvaron i 190 knyck. Solen skiner och jag syr. Det är tur att jag har ett fönster så att ... läs mer..

Smörjdynor-vad har man dem till?

Det är en gammal uppfinning. Sen tiden före kullagrens tid. De används i ånglok och tillhörande vagnar. Man sätter fast dem i en box med smörjolja. Locket på boxen är välvt neråt. Där finns 2 hål. ... läs mer..

Semester=Vävning

Nu har vi semester så vi är i vårt fritidshus i Sörmland. Här har jag min gamla symaskin; en Elna som jag nyligen lämnat in för  genomgång och uppfräschning.  Just nu syr jag sommarkläder till minsta ... läs mer..
Lotta Nilsson

Sommarvärme

Äntligen är sommaren här! Och vilken värme vi fått. Den påminner mig om dagarna vi varit på Rhodos eller Karpathos. Saknar dock havet och den grekiska maten. Sylängtan infinner sig inte precis i ... läs mer..
Johan Bursell

Sommarhälsning!

Hej! Har inte blivit så mycket virkat på sistone, men skickar bilder på lättvirkade frukter och en härlig dinosaurie. Kanske något att göra i hängmattan (gratis beskrivning finns på min ... läs mer..

Vändbar väska och "Purse organizer"

Jag ville ha en enkel tygväska, och bestämde mig för att försöka sy själv. Det blev ju faktiskt bättre än förväntat!   Väskan är vändbar så att man kan välja vilket mönster man vill ha fram. Rutigt ... läs mer..

Juni månads utmaning

...blev klar i juli. En kjol till. Ursprungligen hade jag tänkt göra en volangkjol av lin/viskos.  Av någon anledning tvekade jag och fick aldrig iväg någon beställning. På Erikshjälpen hittade jag ... läs mer..
Emelie Lindeborg

Att jobba

Nu har jag inte uppdaterat på ett tag för jobbet har kommit ivägen! Visst är det jobbigt att jobba när man bara vill vara hemma och sy? Nu är det iaf bara en kväll kvar sen är det ledigt i fem ... läs mer..

Första inlägget

Det var en stund sen jag tittade in på sysidan, det händer så mycket annat i livet just nu. Men jag kan tipsa om en lösning på ett problem som jag lyckats finna, jag har alltid blivit irriterad på ... läs mer..
Emelie Lindeborg

20-års projekt

Jag gillar att påbörja projekt! De blir i det flesta fall färdiga, men det tar sin lilla tid. Det bästa är att när jag tröttnat på ett så kan jag plocka upp ett annat. Nu har jag precis börjat på ett ... läs mer..
Gunhild Ahrenberg

Nu har det hänt

Kommer ni ihåg att vi, jag och min man var och tittade på hus? Nu är papprena undertecknade. Jag berättade också att jag hade sökt ett jobb, jobbet började jag på idag. Vilken vecka det var förra ... läs mer..
Emelie Lindeborg

Resultat!

Nu så är kameran tillbaka så här kommer lite bilder på vad jag gjort i helgen (och lite från tidigare). Rosen jag började på förut blev inte bra, bara ett virrvarr, så på R är det nu en Raket. B är ... läs mer..
Johan Bursell

Trevlig sommar!

Hej! Hoppas ni alla haft en trevlig midsommar, här i Örebro var i alla fall vädret kanon. Skickar med en somrig bild på ett krokat linne. Krokning är ju en teknik som påminner om virkning i ... läs mer..
Emelie Lindeborg

Dagens tillverkning

Idag tänkte jag visa vad jag har åstakommit på sistone, men mamma har tagit med sig kameran så det blir inga bilder idag. Men jag vill dela med mig av denna video. Jag har spenderat tid i ... läs mer..
Emelie Lindeborg

Bröllop!

Jag har blivit bjuden på bröllop, eller inte bröllopet i sig utan på efterfesten. En klänning till dagen i ära ska det bli. Jag hittade ett fin ljusblå chiffong i tygaffären sist jag var där. Fick ... läs mer..
Emelie Lindeborg

Kreativiteten flödar

Jag kollar mycket på Project Runway och just nu inspireras jag av en utmaning dom hade. De skulle nämligen sy en outfit av det dom själva hade på sig. Så i samband med flytten har jag rensat ur min ... läs mer..
Johan Bursell

Sommarmarknad!

Ska på sommarmarknad på onsdag på Märtas café i Örebro och visa lite virkat. Ska bli kul! Hoppas vädret är på min sida. Kanske finns någon god muffins att köpa också. Sommarhälsningar Johan läs mer..
Emelie Lindeborg

Min syhörna

Som jag nämnde i något tidigare inlägg har jag flyttat. I vanliga fall är det roligt att flytta, men inte när man måste flytta hem till mamma och pappa igen. Hoppas inte det blir långvarigt. Jag är ... läs mer..
Emelie Lindeborg

Syväder?

Ja som sömnadstokig gör det inte mig något om det regnar en sommardag för då kan jag sitta inne vid symaskinen med gott samvete. Men även de fina dagarna, som idag, utnyttjar jag till att brodera. ... läs mer..
Johan Bursell

Fjärilströja

läs mer..
Emelie Lindeborg

D, e, g, h, j, u

De senaste dagarna har det varit hyffsat fint väder och jag har spenderat tid i solstolen med mina broderier i handen. Ett om dagen hinner jag oftast med. Så här kommer bilder på det som har ... läs mer..
Emelie Lindeborg

Igår

Igår var jag inne i stora staden och gjorde lite ärenden. Presentkortet som var anledningen till resan hade jag naturligtvis glömt hemma. Men med mina examenspengar gick jag in i en symaskinsaffär ... läs mer..
Gunhild Ahrenberg

Tur att jag har slutat att röka

Hej igen! Jag skrev ju i mitt förra inlägg att jag skulle göra nyckelband. Nu är dom färdiga. För ett tag sedan var jag och handlade och vid ingången stog en tjej som gjorde reklam för ett ... läs mer..

Påtbrädan-ett antikt ufo?

För mer än 30 år sen fick jag överta en gammal vävstol av min svärmor. Bland delarna hittade jag en påtbräda. Jag började på något som kan bli en sjal. Men usch vad tråkigt det var. Så den åkte upp ... läs mer..
Sida: Första Föreg. 1 ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... 55 Nästa Sista 

Populära etiketter


Bloggar

Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons