Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Att sy eller inte sy, det är frågan

Jag syr för en vackrare och mer praktisk vardag. Tycker mycket om att återanvända och förlänga livet på redan sydda saker.

En tunika till min dotter

Apropå ugglor då... så har jag sytt en tunika med ugglor på till min dotter. Hon fyller fem år om några dagar och då skall hon få den.

Presenter är hopplöst tycker jag. Det finns inget, INGET som den ungen behöver! Kläder finns det kartongvis på vinden, efter hennes två bröder och efter en god väns både döttrar. Och efter mina egna loppishärjningar och rearäder... Och leksaker finns det också men hon leker inte så mycket med dem. Mest gillar hon pyssel och där går det åtminstone åt lite material. Men jag planterade för ett tag sedan tanken om återanvändning hos henne så nu händer det ibland att hon klipper upp gamla pärlhalsband för att göra nya. Så hon behöver inte jättemycket pysselmaterial heller. Och jag vill inte köpa en massa strunt.

Så vad skall vi ge henne då? Något måste hon ju få i paket. och något vill jag ju sy. Och hon vill ju gärna ha sånt som jag har. Så det fick bli en mindre upplaga av min uggletunika som jag sydde i vintras. Jag har sytt nederkanten med rullfåll och ärmarna fick resår för längre användningstid. Hoppas att hon blir glad när hon får den.

Inlagt 2014-05-24 21:28 | Läst 6005 ggr. | Permalink
Kategorier:
Barnkläder 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2014-05-25 20:20   Pernilla Fe
Tack, vad rara ni är! Det blir roligt att se på tisdag vad hon tycker. För säkerhets skull har jag tvättat min egen så vi kan ha lika om hon vill.
 
2014-05-25 20:09   Bibbi Lundgren
Klart hon blir glad.
Gillar att du valt olika lösningar
i ärm, hals och nertill.
 
2014-05-25 17:56   Naemie /
Fin den va
 
2014-05-24 21:33   Anna Söderström
Snygg tycker ruggugglan :)
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons