Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Ninna syr och pysslar

I denna blogg skriver jag om mina sömnads- och pysselprojekt.

Nu går det åt skogen...

Ja, nu går det åt skogen med klänningen... Kanske dumt av mig att sätta igång ett sånt här projekt när jag inte är så haj på att sy (som jag ibland fantiserar att jag är).  Om jag varit duktig på att sy hade jag insett för länge sedan att jag faktiskt måste minska ner mönstret för att det ska passa mig, men jag är inte duktig. Jag är en mallföljare och kan inte improvisera. Jag har hört varningsklockorna ringa, men inte lyssnat. Och nu borde jag egentligen göra om allt, men krampaktigt försöker jag finna enklare lösningar. Jag har ju inte tillräckligt med tyg för att göra om allt. Suck... Och så har jag lovat att göra en likadan klänning till en vän... inte smart.

 Vi får se om jag lyckas lösa det hela eller om jag sliter klänningen i stycken i ren frustration. :(

Inlagt 2007-07-05 08:08 | Läst 8656 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
2007-07-10 18:14   Erika .
Nej, jag har inte hittat mönster, men har lite funderingar på att sätta ihop ett eget av befintliga mönster. Än så länge är projektet enbart på planerings- och funderingsstadiet.
 
2007-07-09 09:33   Ninna Wiberg
Tack för dina ord! Det gick att lösa som du ser i mitt senaste inlägg. :)
Vad roligt att du också ska göra en liknande klänning. Har du hittat något mönster eller ska du skapa ett eget?
 
2007-07-08 20:31   Erika .
Men det här måste ju gå att lösa på något sätt. Kan man inte sy in klänningen på nåt sätt? Har du testat att be om råd i forumen? Det finns ju en massa kunniga och hjälpsamma människor här på sysidan. Jag är själv rätt långt novis, så jag vågar inte ge några råd, men det boprde ju finnas någon som kan. Det är ju trots allt bättre om det du utgår från är för stort, det hade variut värre om mönstret varit för litet. Jag är jättenyfiken på hur projektet går vidare, har nämligen själv planer på att sy en klänning i liknande stil för att kunna vara Elizabeth bennet på maskerad.
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons