Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Annas blogg

Handarbete för nytta och nöje En lisa för själen

Jag har alltid tolkningsföreträde :)

Min man säger att om jag köper mer pyssel måste han bygga en våning till för att få plats! Jag svarade, åhhh älskling, skulle du göra det för mig! Nej, för mig, så jag får plats du har ju snart tagit varje rum för någon form av handarbete. Vadå tänker jag och tittar mig omkring. Köket, sovrummet, källaren, tvättstugan.... Jamen i badrummet eller på toan har jag inget handarbete! Nä men du har till och med smygit in lite saker i pannrummet som var lovat att lämnas fritt. Inte köpte han förklaringen om att tyg och garn isolerar heller. Jag ska överraska honom med att ta bort knyppeldynan från vardagsrummet ;).

Tjo och tjim nu ska här röjas...

Inlagt 2013-10-02 11:34 | Läst 3017 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
2013-10-04 22:31   Pernilla Fe
Så kan det ju bli om man inte har någonstans där kreativitetsalstren får bo medan de skapas (nu förutsätter jag ju att din man klagar över pågående arbeten). Här pågår ett slags kapprustning om jag förstår min man, han tycker att han kan försvara sina inköp av nya cyklar så länge som han inte har fler cyklar än jag har symaskiner.
 
2013-10-03 13:33   Ulrika Lindh
Ja det är lätt att bre ut sig, men tänk på hur mjukt och mysigt det blir överallt. :-) Om inte nålarna sticker ut förstås!
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons