Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Annas blogg

Handarbete för nytta och nöje En lisa för själen

"Jag köpte men det fanns inte"

Idag var jag till IKEA. Skulle köpa några meter DITTE i Svart och Gult. Tänkte försöka mig på att sy lite flaggor och annat till min son som önskat sig ett fotbollsrum med sitt lag Kuben IF. Nu börjar det vara slut på turisttider och inte har det varit löning heller så det var lagom med folk. Men vad! DITTE gul var slut. Lite snopet for jag hem utan att ha uträttat det ärendet. Nåja, det går fler turer ut till Birsta. Jag for inte helt ogjort för det fanns mer ärenden. Över huvud taget var det läskigt lite tyg på tygavdelningen. Kände lätt ångest men insåg att jag har ett lager som räcker till min död så OM jag söker i mina buntar kanske jag ändå kan hitta det jag söker. Annars finns det nog med planer för att syfärdigt.  annat. Vill testa min nya broderimaskin och se om jag kan få till Kubenloggon. Ingen aning om det går ens, får nog börja med något enklare.
Hur det går med mitt lapptäcke? Nja, jovars det ska läggas ut på golvet och planeras och då behöver det vara kattfritt några timmar. Status är alltså: Gruva....

// Anna

Inlagt 2013-08-15 18:33 | Läst 3693 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
2013-08-16 18:48   René Edwards
Ibland har man bara en bild framför sig hur man tror det ska vara. Din var säkert jätte bra! Lite förslag till IKEA kanske! Men du som jag, och många andra, leta i gömmorna så finns det en del-1 Men jag måste tillstå, det räckte inte för mej i somras ändå! :-)
 
2013-08-15 18:38   Anna Söderström
Kollade just in IKEAs hemsida och DITTE ska inte ens finnas i GULT, då förstår jag ännu bättre varför det inte fanns ;)
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons