Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Bodils blogg

Bodil bloggar om tråd och garn

Vinter

Jag vaknade lördag morgon och det var alldeles vitt och soligt ute. Äntligen hade det kommit lite snö. Det var inte mycket som hade kommit men det täckte marken precis. Jag sprang ut med kameran för att fånga lite snöbilder. Jag hann inte fotografera så länge eftersom både mataffären och tvättstugan väntade. Jag gick vidare till affären och där solen kom åt snön smälte den. Lite värme är det allt i solen men så är det ju också i slutet av februari.

 

Lite senare på dagen hade jag tänkt att fotografera min nyvirkade sjal för att kunna lägga ut den på min sida på Sysidan. Nu var det inte lika soligt längre och en del av snön hade försvunnit men jag fotograferade sjalen ändå. Sjalen var rolig att virka, ombrégarn är roligt att använda, det är ett lätt sätt att få mönster. Jag köpte garnet på Hantverksmässan i Kista (Stockholm) i december och jag hann virka klart den innan vintern tog slut. Nu hinner jag använda sjalen de få – förhoppningsvis - kulna vinterkvällar i TV-soffan. Antagligen kan jag ha sjalen kyliga sommarkvällar också.

 

Hade jag väntat till idag söndag istället hade jag fått massor med snö för nu har det snöat hela natten och hela dagen men någon sol hade jag inte fått förstås men det har jag ingen bild på.

Inlagt 2009-02-22 17:40 | Läst 3594 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons