Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Bodils blogg

Bodil bloggar om tråd och garn

Jultider

Nu står julen för dörren och jag kan inte komma ut, nej skojar bara.

Plötsligt är det jul igen, tiden går så fort. Jag är inte riktigt klar med julbestyren men är väl nästan klar tror jag. Jag hade tänkt att pyssla lite inför julen men har inte hunnit med så mycket som jag trodde. Jag har börjat på ett julbroderi som jag skall försöka brodera färdigt under under helgerna som kommer. Jag hade även tänkt att göra lite papperspyssel, som att fläta julhjärtan och göra egna etiketter till julklapparna, få se om jag gör ett ryck och för det klart innan jul eller om jag helt enkelt spar det till nästa jul.

Nu vill jag önska alla på Sysidan en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Jul
Postat 2010-12-22 07:00 | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera

Ufo

Jag har lite ufo:s som ligger och skramlar i skåpen. Jag rotade fram en virkning som jag började på i höstas men som blev liggande mest p g a julen. Jag köpte garnet på Syfestivalen i höstas och kom igång då. Nu har det ju just varit påsk och jag hade lite mer tid så jag gjorde en "omstart". Nu har jag kommit drygt halvvägs. Det känns bra att komma igång och jag vill ju gärna få den klar.

Jag hade annars funderat på att plocka fram frivolitetsprylarna. Jag gick en kurs för ett par år sedan men har inte hållit på så väldigt mycket med det. Lite påskpynt tror jag hade varit ett lagom projekt. Nåja, det tar jag en annan gång. Nu skall jag virka klart min sjal först och främst.

/Bodil

Frivoliteter Sjal Virkat
Postat 2010-04-06 20:02 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons