Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Bodils blogg

Bodil bloggar om tråd och garn

Bokrea!

Nu har jag varit på bokrea och botaniserat bland böckerna. Jag letade mest efter böcker om broderi, sömnad och virkning och liknande men det fanns nästan ingenting. Jag hittade en bok som jag gillade men la tillbaka. Den hette ”Lär dig sy”, möjligen var det för lätta saker att sy men den kanske inspirerar till att sy. På vägen hem ångrade jag mig lite, få se om jag åker tillbaka imorgon. Jag hittade lite andra böcker så jag åkte inte hem tomhänt. Bokrea är kul, det är alltid roligt att gå runt bland boktravar och leta fynd. Jag läste i någon tidning där det siades om att bokrean kommer att vara borta om några år eftersom man kan hitta böcker billigt hela året via bokhandlare på Internet. Man får väl se hur det blir med den saken. Under tiden får man väl passa på att besöka så många bokreor man hinner tills bokrean ev upphör!

 

Böcker
Postat 2009-02-26 21:28 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Vinter

Jag vaknade lördag morgon och det var alldeles vitt och soligt ute. Äntligen hade det kommit lite snö. Det var inte mycket som hade kommit men det täckte marken precis. Jag sprang ut med kameran för att fånga lite snöbilder. Jag hann inte fotografera så länge eftersom både mataffären och tvättstugan väntade. Jag gick vidare till affären och där solen kom åt snön smälte den. Lite värme är det allt i solen men så är det ju också i slutet av februari.

 

Lite senare på dagen hade jag tänkt att fotografera min nyvirkade sjal för att kunna lägga ut den på min sida på Sysidan. Nu var det inte lika soligt längre och en del av snön hade försvunnit men jag fotograferade sjalen ändå. Sjalen var rolig att virka, ombrégarn är roligt att använda, det är ett lätt sätt att få mönster. Jag köpte garnet på Hantverksmässan i Kista (Stockholm) i december och jag hann virka klart den innan vintern tog slut. Nu hinner jag använda sjalen de få – förhoppningsvis - kulna vinterkvällar i TV-soffan. Antagligen kan jag ha sjalen kyliga sommarkvällar också.

 

Hade jag väntat till idag söndag istället hade jag fått massor med snö för nu har det snöat hela natten och hela dagen men någon sol hade jag inte fått förstås men det har jag ingen bild på.

Vinter Sjal
Postat 2009-02-22 17:40 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons