Visa ett inlägg
Gammal 2009-05-16, 08:39   #36
Addes Addes är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: aug 2006
Inlägg: 647
Citat:
Kringelikraaka skrev: Visa inlägg
Jag tycker att det krävs tid & engagemang om bröden ska lyckas. Det är en bra idé att baka massor när man ändå är igång, och sedan frysa ner allt i en stor frys.
Vardaglig lättja har jag dock förståelse för.

Det är dessutom svårt att sy/sticka i samband med brödbak. Ullfibrer i brödet låter inte som någon höjdare
Ja men det tar bara en timme... Men 10-15 mins blandning och bolla o sen stå låta i 30-50 min...o sen stoppa in i ugnet. 15-20-30 min. Jag brukar göra det när jag lagar stor mat samtidigt. Det är inget jobbigt eller brist på tid.

Bli med av fett om man rör sig mkt i köket o sen belöning -> sjukt gött mat
Addes är inte uppkopplad   Svara med citat