Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Sök produkter   Sök i recensioner

Bernina 800DL

Overlockmaskin, snäppet bättre än 700.

Tillverkare: Bernina
Betyg: 3.803.803.803.803.80
(baserat på 5 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 16 ägare på Sysidan


2016-06-23 Agneta B
Betyg: 5

Plus: En enkel men proffsig maskin som ger ett snyggt och bra resultat.

Minus Lite omständlig att trä, en det är ju alla overlocker. Annars har jag inte hittat något minus med den

Kommentar: Jag har inte använt den så länge och tycker fortfarande en är lite omständlig att trä men det handlar nog mest om vana. Jag har annars älskat den från första stund, den är stilren och snygg, enkel att hantera och förstå sig på och syr snygga proffsiga sömmar.

Liknande produkter: Någon annan Berninamodell

Kundservice: Min Berninaförsäljare är outstanding! Behöver jag hjälp eller service ringer jag henne och antingen har hon vägarna förbi Umeå (ca 26 mil) och kommer och hämtar eller så skickar jag med bussen

Köpplats: El & Maskinservice, Gammelstad


 

2010-11-07 Sabina J
Betyg: 2

Kommentar: Den var underbar till en början, men när jag hade använt rullfåll började den vänstra nålen göra hoppstygn. Alltid vid sömmar, men även vid övrig sömnad där det inte var mer än två lager tyg exempelvis om jag saktade farten och sedan ökade igen. Skickade tillbaka den till Skövde Symaskiner och fick tillbaka en fungerande maskin - ett tag. Sedan började den få samma problem och efter att jag sytt rullfåll så blev det hoppstygn på varenda söm jag sydde. Tro mig, jag provade allt; trädde om maskinen ett antal gånger, bytte nålar, tog ur och satte i nålarna, flyttade rullfållsspaken - you name it! När jag pratade med Skövde Symaskiner berättade han att de haft problem med flera av de overlocker som de sålt den senaste tiden - i sådan utsträckning att de sannolikt kommer sluta sälja dem. Han var villig att ta tillbaka den för reparation men kunde inte garantera att den blev bättre. Beslutade därför att köpa en ny av annat märke och hoppas på bättre lycka nästa gång!

Köpplats: Skövde Symaskiner

Pris: 5999.00


 

2009-08-16 Gro Andersson
Betyg: 4

Plus: Syr jättefint, enkel och lätthanterlig.

Minus Hade varit bra med coversöm, men det är ju inget maskinen rår för...

Kommentar: Liten och nätt, står ändå stadigt. syr jättefint, enkel och lätthanterlig. Jag upplever den som väldigt lätt och snabb att trä, efter att ha haft en Pfaff coverlock, som ständigt krånglade. Köpte med en väska, åker ofta till min syster i Norge, tar med maskinen. Sydde åtta jumprar till henne på ett kick -suveränt kul!

Liknande produkter: Provade Pfaff coverlock, var nog ett måndagsexemplar. Har haft Bernina tidigare och varit nöjd, så det fick bli det igen.

Kundservice: Kan alltid gå till min lokala symaskinsaffär och få hjälp om jag behöver.

Köpplats: Anders Ryding, symaskinsaffären i Alingsås

Pris: 6500.00


 

2009-01-08 Eva Jacobsson
Betyg: 4

Plus: Snabb, nätt, syr mycket bra overlock. Jag gillar den skarpt!

Minus Krånglig bruksanvisning, fattar inte hur jag ska koppla bort kniven. Lite krånglig att trä.

Kommentar: -

Liknande produkter: Huskylock

Köpplats: Kommer inte ihåg namnet, ftg finns ej längre

Pris: 4500.00


 

2007-02-23 Linda E
Betyg: 4

Plus: Enkel att hantera, lätt att ställa in till rullfåll. Vissa hjälpmedel för att trä nedre och övre gripare. Liten grej som håller nålen vid byte. Stark och snabb.

Minus Inte helt enkel att trä tycker jag.

Kommentar: En stabil och lättmanövrerad overlock. Har haft huskylock innan men ville ha en som var enklare att ställa om till rullsöm med. Maskinen är säker och stark. Jag är mycket nöjd med dem, även om jag inte förstår varför pressarfotshandtaget nuförtiden sitter baktill i stället för till höger....

Liknande produkter: Babylock och Janome, samt Singer overlock

Pris: 6000.00


 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons