Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Sök produkter   Sök i recensioner

Babylock Imagine BLE1ATVanlig 2,3,4-trådig overlock med luftträdningssystem.

Betyg: 5.005.005.005.005.00
(baserat på 1 recension)

Skriv en egen recension

Det finns 14 ägare på Sysidan


2006-06-21 Helen L
Betyg: 5

Plus: Luftträdning. Enkla inställningar. Automatisk trådspänning. Nålpåträdare. Differentialmatare. Snap on pressarfötter. NÄSTAN ALLT MED MASKINEN ÄR BRA.

Minus Ingen skräpkorg medföljer och det är tre stycken inställningsrattar precis där skräpet åker ner.

Kommentar: Jag har haft maskinen i ca 3 månader och är supernöjd! Den kastar kanterna och skär av kanterna i ett moment. Den kan sy med 2,3,4-trådar och den kan sy flatlock och rullsöm som alla overlockmaskiner. Differentialmatare. Snap on pressarfötter. Trådspänningen sköter maskinen själv. När du ska trä maskinen så behöver du bara stoppa ner trådarna i ett varsit hål och dra i en spak så är maskinen nästan helt trädd. Med nålpåträdare trär du igenom tråden i nålsögat. 5 års garanti på allting!

Liknande produkter: Hade redan bestämt mig för en overlock med luftträdningssytem så det blev det. Tror att babylocken är den enda som har lutträdningssystem.

Kundservice: Köpte den på Berninabutiken här i Göteborg. Väldigt trevlig säljare som gärna tar sig tid att visa och förklara. Han beställde även in en annan maskin jag funderade på att köpa så att jag skulle få provsy den. Hans priser på maskinerna är lite billigare än i andra butiker där dom har samma maskiner. =) (Ska dit nu igen när jag får min lön och köpa en täcksömsmaskin: Janome 1000 CP för 5490 kr. Berättar sen i recencioner vad jag tycker om den.)

Köpplats: Berninabutik Göteborg

Pris: 8295.00


 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons