Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Sök produkter   Sök i recensioner

Pfaff Creative 2140

Tillverkare: Pfaff
Betyg: 55555
(baserat på 1 recension)

Skriv en egen recension

Det finns 1 ägare på Sysidan


2006-01-20 Anette Johnsson
Betyg: 5

Plus: Syr bra. Lätt att byta pressarfötter. Enkel att byta sömmar på displayen. Knappar för tex trådklipp, halvera farten, stanna m nålen nere i arbetet mm finns nära.Lampa blinkar vid nästan tom underspole. Knälyft. IDT övermatningfunktion. Tråditrädare för synålen.

Minus Knälyften sitter långt till höger. Saknar ett litet fack att sätta displaypekpinnen i. Löst detta med en pennhållare inköpt i bokhandeln, som jag fäst på symaskinens högra gavel.

Kommentar: Ovan i början att sätta fast trådrullen så att den ligger ner. Kan även ha den stående, monterar då dit en liten pinne som annars ligger i tillbehörslådan som fungerar som extra sybord på symaskinen. Väldigt nöjd med maskinen. Uppdaterat den till 2170, den nyaste modellen. Köpte demoex. (år 2003) Pfaff 2140 med broderenhet, mjukvara Creative Suite (som nu är uppgraderad till 3D Suite) och en Quilter´s Toolbox.

Liknande produkter: Husqvarna SE, (tror jag)
Janome 10000
Bernina ?

Kundservice: Fick komma dit och provsy innan jag bestämde mig.(Köpte den på mässa så jag fick provsy med "utbildning" efteråt)Sen fick jag 3 tim.undervisning hemma på mjukvaran, 3DSuite paketet. Det var alldeles för lite tid!!

Köpplats: Symaskinsagenturen Göteborg

Pris: 45000


 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons