Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Sök produkter   Sök i recensioner

Pfaff Creative 2134

Tillverkare: Pfaff
Betyg: 4.674.674.674.674.67
(baserat på 3 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 5 ägare på Sysidan


2009-04-09 Ann Jansson
Betyg: 5

Plus: Den är smidig och lätt att använda.

Minus Har inte hittat några ännu.

Kommentar: Testade denna hos Lisa i Källby när jag var på en kurs för att sy badkläder. Föll för den direkt. Den är enkel att använda och jag får snygga stygn.

Köpplats: LG Sömnad i Källby


 

2009-02-12 Malin Möller
Betyg: 5

Plus: En bra maskin som täcker mina behov av klädsömnad och broderi.Lätt att använda.

Minus Har inte upptäckt några.

Kommentar: Hade förmånen att få sy på en 2134 under en underklädeskurs hos Lisa (LGsömnad) och då blev jag frälst. Jag blir glad varje gång jag sätter mig vid symaskinen. En härlig sykompis.

Köpplats: LG sömnad Källby


 

2007-07-20 avslutat medlemskap
Betyg: 4

Plus: Bra med stora bågar (hade dock gärna uppskattat en så lång som den husqvarna har). Bra med textsöm och flera roliga nyttosömmar. Bra att man får med flera pressarfötter som standard. Bra att kunna markera ut var broderiet kommer att sys så att man kan justera tills det hamnar rätt. Bra att ha sömnad med IDT.

Minus Det är lite jobbigt att inte ha någon display att tala om. Ett nummer för att välja färg istället för hela dataskärmen som jag är van vid från Singern. Det tar också ganska lång tid att skriva till kortet som maskinen läser ifrån. Det var direktanslutning mellan Singern och datorn och det hade jag gärna behållt.

Kommentar: Testade först en begagnad som antingen blivit svårt misshandlad eller varit ett måndagsex. Den nya maskin som jag senare köpte är jag mycket nöjd med än så länge. Köpte den istället för min Singer Quantum Futura främst för de större bågarna samt textsömmen.

Liknande produkter: Jag hade ju Singer Qunatum Futuran innan och den har vissa fördelar jämfört med Pfaffen. Den är mycket enklare att snabbt sätta igång ett broderi med.

Kundservice: Servicen från den danska symaskinsbutiken verkar hittils helt ok.

Köpplats: www.symaskine.dk

Pris: 12900


 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons